Nu virker MobilePay også i Sverige

Nu kan du sende penge til og modtage penge fra MobilePay-brugere i Sverige. Dermed virker den populære betalingsapp i alle de fire nordiske lande.

Nu virker MobilePay også i Sverige

MobilePay fortsætter med at være en af danskernes foretrukne apps, og med dagens annoncering bliver appen kun endnu bedre.

Nu er det nemlig muligt at bruge MobilePay-appen sammen med svenske brugere. I Sverige og Norge bruges MobilePay-søsterappen Vipps, mens der i Danmark og Finland bruges appen MobilePay. Begge apps bruger samme bagvedliggende platform og er ejet af selskabet Vipps MobilePay.

Alle brugere af MobilePay og Vipps kan dermed sende og modtage penge til hinanden på tværs af landegrænserne – også selv om modtagernes valuta er en anden.

”Det er en milepæl for os at få Sverige med i vores app, for nu kan vi i fire nordiske lande for første gang dele regninger og sende penge uden at skulle tænke på landegrænser. Det kræver blot, at vi har hinandens telefonnumre,” siger Anette Bøje, der er landechef for Vipps MobilePay i Danmark.

Se også: Nu kan du sende penge til nordmænd og finner med MobilePay

Ikke gratis at sende penge til udlandet

I Danmark er i vant til, at det er “gratis” at overføre penge til andre danske brugere af MobilePay, men sådan forholder det sig ikke, når du sender penge til brugere af MobilePay/Vipps i Sverige, Norge eller Finland.

Normalt betaler man fire procent af det overførte beløb i gebyr for at foretage overførslen. Dertil kan der komme et valutatillæg fra afsenderens bank. I forbindelse med lanceringen af MobilePay/Vipps i Sverige sænkes gebyret dog fra to procent indtil udgangen af oktober. Det vil sige, at det koster afsenderen 510 koster i stedet for 520 kroner at sende 500 kroner.

Det vil fortsat være gratis at modtage penge fra udenlandske brugere.

Artiklen opdateres …