UPDF: Den universelle PDF-editor (Windows, Mac, iPhone, iPad …) og en stor konkurrent til Adobe Acrobat

UPDF giver masser af muligheder for at arbejde og redigere i PDF'er, som man ikke finde mange andre steder.

UPDF: Den universelle PDF-editor (Windows, Mac, iPhone, iPad …) og en stor konkurrent til Adobe Acrobat

Mens det er meget almindeligt at læse PDF-filer på Mac, pc, Android eller iPhone, er det ofte mere udfordrende at redigere dem. UPDF positionerer sig som et omfattende værktøj til at skabe, kommentere, konvertere, læse og organisere dine PDF-filer.

UPDF er en AI-drevet PDF-editor, og du kan også drage fordel af dens utrolige funktioner på iPhone og iPad.

Download UPDF, nu med 43% rabat.

Den tilbyder avancerede funktioner som billedhåndtering, linkhåndtering og sideformatering, alt sammen i en alt-i-en-løsning, der er tilgængelig for alle.

En læser, der kan tilpasses

UPDF tilbyder hidtil usete visningsfunktioner, som f.eks. en mørk tilstand, der giver mulighed for behagelig læsning om aftenen. Man kan også tilpasse læseoplevelsen ved at ændre sidernes rækkefølge og justere layoutet (f.eks. se to eller fire sider ad gangen).

Programmet indeholder også en funktion til administration af favoritter, så man kan sætte bogmærker på sider uden at skulle scrolle gennem hele dokumentet. Endelig kan PDF’er præsenteres som et diasshow for at øge læsekomforten.

Redigering af din PDF

UPDF er også et kraftfuldt redigeringsværktøj, der giver mulighed for at man kan ændre tekst, ændre billeder, redigere URL’er og endda tilføje vandmærker til dokumenter. Du kan også ændre baggrundsfarven for at gøre dokumentet mere levende.

Sideorganisering er et andet vigtigt aspekt af en PDF-editor. Det er meget ligetil at tilføje/fjerne sider, rotere, omarrangere dokumentrækkefølgen og udtrække eller ændre specifikke passager. Værktøjer giver endda brugerne mulighed for at justere f.eks. margener.

Annotation gjort let

UPDF tilbyder forenklede annotationsværktøjer til at tilføje kommentarer til PDF-dokumenter. Noter kan vises som overlays eller på siden af dokumentet, og brugerne kan placere stempler, signaturer og indsætte figurer (rektangler, cirkler osv.).

Det er endda muligt at sende et link til onlinedeling, så brugerne kan udskrive dokumentet uden at skulle bruge tredjepartssoftware.

Opsummering af en PDF med AI

Kunstig intelligens (AI) er nu kernen i UPDF, hvilket muliggør helt nye funktioner.

Du kan f.eks. bede værktøjet om at opsummere et helt dokument for dig, forklare det i enklere vendinger eller oversætte det tydeligt, mens du bevarer konteksten.

Når funktionen er aktiveret, kan du bruge den på tværs af alle fire platforme: Windows, Mac, iOS og Android. Der er ikke behov for en separat licens til ChatGPT; alt er inkluderet direkte i programmet.

Konvertering og OCR

UPDF giver dig mulighed for at konvertere dokumenter til en lang række almindelige formater, og det er nemt at konvertere pdf til Word, f.eks:

  • Word, Excel, PowerPoint og CSV
  • JPEG, PNG, BMP, GIF og TIFF
  • Almindelig tekst
  • HTML/XML
  • PDF/A-filer

Endelig indeholder programmet tegngenkendelsesfunktioner, så du kan omdanne ethvert billede til tekst ved hjælp af avancerede værktøjer.

Brugerne kan også vælge forskellige formateringsformer for hvert dokument (f.eks. 1 eller 2 kolonner), uanset sproget (med understøttelse af 38 sprog).

Komprimerings- og beskyttelsesfunktioner

UPDF giver dig også mulighed for at optimere dine PDF’er baseret på dine behov eller for at reducere størrelsen på vedhæftede filer. Programmet kan f.eks. komprimere billeder for at gøre filerne mindre. Brugerne kan vælge komprimeringsniveauet for at forringe billederne mere eller mindre.

En anden nyttig funktion gør det muligt at gøre en PDF flad, så al tekst bliver til billeder. Det er især nyttigt til at beskytte et dokument, da det forhindrer uautoriseret kopiering og indsættelse.

Endelig giver en ny funktion dig mulighed for at redigere fortroligt indhold (f.eks. i kontrakter eller andre dokumenter, der indeholder følsomme oplysninger, som ikke bør videregives).

En nem og omfattende brugerflade

Et andet vigtigt aspekt ved PDF-software er grænsefladen. UPDF tilbyder en komplet og effektiv brugerflade, der er tilgængelig for alle.

Med en meget klar værktøjslinje og et farverigt design er selv de mest avancerede funktioner (som OCR) tilgængelige med blot nogle få klik.

Programmet er også meget hurtigt og responsivt, selv med store filer. Hver funktion udføres inden for få sekunder, f.eks. tekstgenkendelse.

UPDF vs Adobe?

Hvis du leder efter et bedre alternativ til Adobe Acrobat, kan UPDF være et godt valg. Du kan finde forskellene mellem Adobe Acrobat Pro og UPDF nedenfor.

For at få adgang til alle de professionelle funktioner anbefaler vi, at du opgraderer til Pro-versionen via tilbuddet nedenfor. Denne version inkluderer en særlig rabat på AI-modulet til opsummering af tekster.

UPDF er tilgængelig på Windows, Mac, iOS og Android. En licens giver adgang til alle enheder! Du kan downloade og prøve UPDF gratis.

– Prøv UPDF gratis