Afstemning: Hvilket teleselskab skifter du til?

Fristet af et godt tilbud, bedre dækning, streamingtjenester eller noget andet hos et andet teleselskab? Fortæl os hvilket teleselskab du overvejer at skifte til.

Afstemning: Hvilket teleselskab skifter du til?

Går du med overvejelser om at skifte til et mobilabonnement hos et andet teleselskab? Fortæl os hvem du overvejer at skifte til.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Let at skifte teleselskab – og der er penge at spare

Der kan være mange penge at spare ved at skifte mobilabonnement og teleselskab ofte. Og det er samtidig meget let at skifte teleselskab.

Lavprisselskaberne frister med lavere priser, introtilbud, gavekort, rabat på streamingtjenester og meget andet. Alligevel er der mange, der holder fast i deres mobilabonnement hos de store teleselskaber, som Yousee, Telenor, Telia eller Telmore, der prismæssigt placerer sig mellem lavprisselskaberne og de større og dyrere.

Men der kan også være andre grunde til, at man overvejer et andet teleselskab, som for eksempel for at opnå bedre mobildækning.

Der blev afgivet over 3.000 stemmer i sidste uges afstemning, hvor vi spurgte til jeres nuværende teleselskab. Her var det netop Telmore, der endte på førstepladsen med 14 procent af stemmerne.

Anden- og tredjepladsen gik til lavprisselskaberne Oister og CBB. På fjerdepladsen er det Yousee, der kun er én stemme fra dele tredjepladsen med CBB.

Det leder os hen på denne uges opfølgende spørgsmål: Hvilket teleselskab er du på vej til – eller overvejer – at skifte til? Giv os din stemme herunder.

Se også: Tips og guides til mobilabonnementer

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...