Afstemning: Skal du have den nye iPhone 13?

Skal du have den nye iPhone 13, 13 mini, 13 Pro eller 13 Pro Max? I denne uges afstemning vil vi høre, om du hopper med på iPhone 13-vognen eller ej.

Afstemning: Skal du have den nye iPhone 13?

Apple har i denne uge præsenteret iPhone 13, 13 mini, 13 Pro og 13 Pro Max.

Blandt nyhederne er en ny og hurtigere Apple A15 Bionic-chip, en mere lysstærk skærm, bedre stabilisering i kameraet, bedre batteritid, en ny kameratilstand til optagelse af video med lille dybdeskarphed, iOS 15 og en mindre skærm-notch.

På designfronten er der dog ikke sket de store nyheder, og flere mener, at de nye iPhones nærmere burde hedde iPhone 12S i stedet for iPhone 13.

iPhone 13 starter mere eller mindre ved samme priser som forgængerne – altså fra 6.199 kroner for iPhone 13 mini. Du kan læse meget mere om iPhone 13 og 13 mini her, mens du kan læse mere om iPhone 13 Pro og 13 Pro Max her.

Det store spørgsmål er så, om Apple har imponeret dig med den nye iPhone 13-serie. Deltag i afstemningen nedenfor og lad os høre, om du skal have den en af de nye iPhone 13-modeller, som kan forudbestilles hos Apple og de danske forhandlere fra i dag klokken 14:00.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Se også: Hvilken er bedst til dig: iPhone 13, Mini, Pro eller Pro Max?

Sidste tilføjelse til historien

Temaet er stadig aktuelt. Steen Jørgensen holdt fast i sin interesse i tematikken. 17/9/2021 gik vi videre med historien om Stort teleselskab retter hård kritik mod Samsungs mobilforretning – Artiklen kan du læse her. Tjek de seneste nyheder om emnet her.