Asus Padfone – nu er mobilen en tablet (produkttest)

Web-TV: Vi har testet Asus Padfone med Pad Station og Padfone Dock. Se indslaget og testen her.

Asus Padfone – nu er mobilen en tablet (produkttest)

Med Asus Padfone får du umiddelbart en helt almindelig Android 4.0 Ice Cream Sandwich smartphone, og dog! Denne er helt speciel.

Telefonen kan monteres i en ”dum” tabletskærm kaldet Padfone Station, og nu har du pludselig forvandlet Padfone til en Android-tablet. Dette kan kombineres med Padfone Dock, et tastatur – og nu har du en mini Android-computer.

Asus har gentænkt tabletkonceptet, hvilket er interessant og forfriskende.

Padfone har et lækkert design, og er langt hen ad vejen, en helt standard Android 4-telefon, der faktisk fungerer okay. Der er små bugs hist og her, hvilket vi håber, kan justeres med en softwareopdatering.

Tabletdelen er ganske smidig og man glemmer helt, at det faktisk er en telefon, der kører det hele.

Hvis telefonen ringer mens den kører som tablet, så modtages samtalen som et håndfrit opkald, med mindre du anvender et headset.

Asus’ tabletsæt er smart for dem, der har et MEGET specifikt behov – og umiddelbart mest for ”supernørder”. Det kan nemlig drille – og kræver nogle gange en kærlig hånd, for at fungere.

Jeg synes det er modigt af Asus, at lancere et sådant produkt – og det er faktisk lidt cool, men de fleste tabletkøbere vil nok foretrække en smartphone, og en dedikeret tablet hver for sig, hvilket betyder, at Padfone med tilbehør, nok mest et løjerligt komma i tabletudviklingen.

Sættet vejer 1,5 kilo og har en vejledende udsalgspris på 6.300 kroner.

I ovenstående web-TV indslag går vi tæt på produktet.

Læs også:
Test: Asus Eee Transformer Prime
Test: Asus Eee Pad Transformer – tablet til skolebrug

Fortællingen går videre

Siden vi kørte denne artikel er der kommet mere til sagen. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. 24/5/2012 puplicerede vi en ny vinkel på sagen med artiklen om Nvidia: Quad-core tablets til under 2.000 kroner på vej til sommer – Læs videre her. Se også seneste nyt om emnet ved at trykke her..