OnePlus på vej med efterfølger til den populære OnePlus Pad

Første generation af OnePlus Pad blev en stor succes hos anmelderne. Nu er OnePlus efter sigende på vej med en opdateret udgave i form af OnePlus Pad 2.

OnePlus på vej med efterfølger til den populære OnePlus Pad

OnePlus Pad blev lanceret i begyndelsen af sidste år og er kendetegnet ved at have en stor, hurtig IPS-skærm med 144 Hz-opdateringshastighed, en flagskibsprocessor og masser af hukommelse – alt sammen til en solid pris.

I øjeblikket er den en af de Android-tablets, der giver mest værdi for pengene – især da den ofte findes til under 3.500 kroner. OnePlus lader til at vil fortsætte succesen, for nu skulle en efterfølger være på vej.

Se også: Sammenlign priser på OnePlus Pad

OnePlus Pad kommer sidst på året

Ifølge Max Jambor, som er en hyppig OnePlus-tipster, arbejder OnePlus nemlig på en ny udgave af den populære Android-tablet

Max Max hævder, at “OnePlus Pad 2” vil blive lanceret senere på året – nærmere bestemt i anden halvdel af året.

Den originale OnePlus Pad blev lanceret i februar 2023, så det ser ud til, at OnePlus har en udgivelsescyklus på omkring halvandet år. For en tablet giver det rigtig god mening, da de teknologiske forbedringer fra generation til generation, hvis en tablet skulle opdateres årligt, ville være for små.

Dette håber vi at se i OnePlus Pad 2

Hvad der kan ændre sig på efterfølgeren, er dog stadig uvist. Nogle af de punkter, der kan blive gjort noget ved, er skærmen. Godt nok er opløsningen lige så godt som de bedste konkurrenter, men de fleste andre topudstyrede tablets bruger i dag en OLED-skærm. Det kan man håbe, at OnePlus Pad 2 også bliver udstyret med. Dermed får tabletten meget bedre sortniveau, højere kontrast og bedre visning af HDR-indhold.

Vi forventer også at se et opdateret chipsæt, ligesom tilføjelsen af en fingeraftrykslæser under skærmen heller ikke ville v ære for meget at forvente. Den originale OnePlus Pad har ingen sikker biometrisk oplåsning, hvilket trak ned hos anmelderne.

Mobilsiden anmeldte OnePlus Pad for godt og vel et år siden. Vi var selv stærkt tilfredse med den og konkluderede, at den er en bedre tablet til prisen end Samsungs S7 FE og Apple iPad med 10,9 tommer skærm – dens to nærmeste konkurrenter.

OnePlus Pad har så fornuftige specifikationer, at den faktisk kan gøre det ud for en af de bedre nyere Android-tablets blandt andet. Det siger dog også en del om udvalget af Android-tablets, som ikke er særlig godt. Skal man have det ypperste inden for Android-tablets, må man vælge en Samsung Galaxy Tab S9-enhed, og derefter ligger OnePlus Pad som det bedste alternativ.

Læs også: Udvalgte Samsung-tablets får nu otte års opdateringer