Test af Samsung Galaxy S23 Plus – det lette valg

Samsung Galaxy S23+ er en virkelig god og hurtig mobiltelefon med en lang holdbarhed og stor skærm. Men hvem skal købe den? Læs test af Samsung Galaxy S23+.

Test af Samsung Galaxy S23 Plus – det lette valg

Søger du en mobiltelefon i høj kvalitet med stor skærm, lang batteritid og et rigtig godt kamera, der bliver opdateret i lang tid? Så kunne Samsung Galaxy S23 være det helt rigtige valg.

Samsung er netop klar med den seneste generation af high-end mobiltelefoner i deres velkendte Galaxy S-serie. Alle tre Galaxy S23-modeller er rigtig gode mobiltelefoner og nogle af de bedste lige nu – men skal man vælge den lille Galaxy S23 eller den store Galaxy S23 Ultra? De fleste bør nok gå efter modellen midt imellem, der byder på den større skærm, men ikke koster Ultra-prisen.

Er du i stedet interesseret i topmodellen? Læs vores test af Samsung Galaxy S23 Ultra her. Eller test af den mindre Galaxy S23 her.

Se også: Test og bedømmelse af Samsung Galaxy S23 og S23+

Samsung Galaxy S23+ rammer plet

Er Galaxy S23 for lille og er Galaxy S23 Ultra for stor og for dyr? Så kunne Samsung Galaxy S23+ være det helt rigtige valg. Samsung Galaxy S23+ er en fremragende mobiltelefon, man dog bør finde til den rigtige pris.

Galaxy S23+ er en vaskeægte topmodel. Heri finder man en af markedets bedste skærme, en vanvittig hurtig ydeevne, lang batteritid, lækkert design og solid byggekvalitet, softwareopdateringer i lang tid og en lang holdbarhed. Ikke nok med det, har Galaxy S23 et overraskende godt kamera.

Derudover er Galaxy S23+ en holdbar mobiltelefon. Den er beskyttet med nyeste Gorilla Glass Victus 2 på for- og bagside, den er støv- og vandtæt (IP68-certificering) og får derudover opdateringer i op til 5 år.

Se også: Reparation af Samsung Galaxy S23+

Hvem skal købe Galaxy S23+?

Med en skærmstørrelse på 6,6 tommer, en flot skærm, høj ydeevne, lang batteritid og gode stereohøjtalere er Galaxy S23+ oplagt til underholdning på mobilen. Spil, video, læsning og andet er bare bedre på en stor skærm. Galaxy S23+ er dog ikke nær så stor som Galaxy S23 Ultra, og vil for de fleste have den helt rigtige størrelse.

Vil du have en mobiltelefon i en høj kvalitet, der har alt det en high-end mobiltelefon bør have, er Galaxy S23+ et godt valg.

Galaxy S23+ har et rigtig godt kamera, men det kan ikke matche den dyrere topmodel. Går du meget op i foto- og videokvalitet og med et stort udvalg af funktioner og høj zoom, bør du overveje S23 Ultra.

Se også: Test af nyeste mobiltelefoner

Samsung Galaxy S23
Samsung Galaxy S23, S23+ eller S23 Ultra? Vælg efter størrelse og budget.’

Pris på Samsung Galaxy S23+?

Den vejledende pris på Samsung Galaxy S23 er fra 9.499 kroner, og det er alt for dyrt. Allerede nu er den dog faldet meget i pris – se laveste pris på Galaxy S23 Plus nedenfor. Ellers falder de nye telefoner typisk meget i pris efter blot tre måneder efter lanceringen.

Man kan også opnå en billigere pris og stor mobilrabat, hvis man køber Galaxy S23+ med et mobilabonnement.

De bedste priser på Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB

Opdateret 15/4 2024

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
Inphone.dk
Mindstepris
6.452,-
6.452,-
NordicElectronics
Mindstepris
6.589,-
6.589,-
Elgiganten.dk
Mindstepris
6.997,-
6.997,-

Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB udbydes af 16 udbydere. Du kan spare op til 3.393,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB

Sammenlign aktuelle priser hos 16 webshops »