Test: OnePlus Bullets Wireless – Det fornuftige valg

Anmeldelse: Oneplus Bullets Wireless er et sæt in-ear bluetooth hovedtelefoner, som gør mange ting rigtigt og prisen er svær at komme udenom.

Test: OnePlus Bullets Wireless – Det fornuftige valg

Sammen med lanceringen af OnePlus 6 præsenterede OnePlus også deres nye in-ear hovedtelefoner: OnePlus Bullets Wireless. Men hvorfor laver OnePlus deres egne bluetooth hovedtelefoner, når der findes mange producenter, som specialiserer sig i hovedtelefoner og lyd? OnePlus bullets byder på nogle smarte features, hvoraf lynopladning er en af dem. Bare 10 minutters opladning skulle give hele 5 timers strøm. Det lyder næsten for godt til at være sandt.

Men lytteoplevelsen er OnePlus heller ikke bange for at prale med. I en video til præsentationen, så man en blindtest hvor bl.a. KRS-One lyttede til tre sæt hovedtelefoner. Vinderen blev selvfølgelig OnePlus Bullets Wireless, selvom de var klart de billigste. Vi har haft dem til test og her får du vores indtryk af dem.

Læs også: Test: Jabra Elite Active 65t – Frihed uden ledninger

Fordele:

  • Fin byggekvalitet
  • Man får meget for pengene
  • Utroligt behagelige at have på
  • Lynopladning
  • Lyden er godkendt
  • Magneten der tænder og slukker dem

Ulemper:

  • Lyden er desværre ikke mere end godkendt. Til prisen er det dog rigtig godt
  • Lukker ikke så tæt som andre in-ear hovedtelefoner
 
oneplus bullets wireless test
Foto: Mobilsiden.dk

Designet og pasformen er i top

Udseendemæssigt er der ikke så meget nyt ved OnePlus Bullets Wireless. Et sort in-ear sæt hovedtelefoner ligesom så mange andre. Prisen på disse er dog kun kr. 599,-, men det betyder ikke at der er sparet på materialerne og byggekvaliteten. Selve ørepropperne har en aluminiumsskal og resten er lavet i blødt behageligt gummi. Det er et virkelig behageligt sæt hovedtelefoner, som man hurtigt glemmer man har på.

oneplus bullets wireless test
Pasformen på OnePlus Bullets Wireless er spot-on. Foto: Mobilsiden.dk

I hver side af ørepropperne sidder en lille magnet, så når du enten samler dem eller tager dem fra hinanden, så tænder og slukker de. Det er en super smart feature, som man hurtigt bliver afhængig af. 

De sidder rart i ørerne og der er ikke noget der trykker ubehageligt. Man føler desuden også at de sidder sikkert fast, så de sagtens kan fx løbes med. Og ja, de er sved og vandafvisende. Personligt synes jeg dog, at de ikke lukker helt så tæt, som jeg oplever med mange andre in-ear hovedtelefoner. Dette betyder at der ved meget vind kan udvikle sig en del støj, som gør det svært at høre lyden fra hovedtelefonerne. 

I pakken medfølger forskellige dutter, så der forhåbentlig er nogle der passer netop dig:

oneplus bullets wireless test
Der er tre forskellige størrelse dutter med, så der burde være nogle som passer dig. Derudover medfølger en meget rød plastik æske til opbevaring af dem. Foto: Mobilsiden.dk

Der er også et USB-C kabel samt en rød opbevaringsæske.

Men hvordan lyder de?

OnePlus Bullets Wireless lyder godt. OnePlus selv siger dog: “The Bullets Wireless offer an exceptional audio experience”. Her synes jeg dog der bliver pralet lidt for meget. De lyder fint, men lyden er ikke exceptionel. Men for prisen på 599 kroner, så er det helt bestemt godkendt. 

De har en fin balance i lyden. Ikke for meget diskant og ikke for meget bas. Ved højere lydniveau kan de dog blive lidt harske. I forhold til dyrere hovedtelefoner synes jeg der mangler nogle af de finere detaljer i lyden, men så er prisen også betydeligt højere. Personligt er jeg lidt kræsen og synes ikke helt de lyder godt nok til, at jeg ville bruge dem til daglig. Dog tror jeg de vil være mere end gode nok til de fleste. For 599 kroner synes jeg ikke man kan forvente bedre.

Hvad med batteritiden?

En fuld opladning af Bullets Wireless giver mig mellem 6 og 7 timers lyttetid, hvilket er rigtig godt. Det er længere end mange dyrere in-ear hovedtelefoner. Derudover har de lynopladning indbygget, så tiden de bruger i opladeren er ubetydelig. En skøn frihed som gør disse kabelfri hovedtelefoner en fornøjelse at bruge.

oneplus bullets wireless test
En lille magnet i hver hovedtelefon, som gør at de tændes eller slukkes når man tager dem fra hinanden eller sætter dem sammen. Foto: Mobilsiden.dk

Alt det for 599 kroner

Det er svært ikke at sammenligne OnePlus Bullets Wireless med dyrere hovedtelefoner, men de koster altså langt under halvdelen af konkurrenterne. Men de lyder bestemt ikke halvt så godt. Og kvaliteten af materialerne og byggekvaliteten er bestemt heller ikke ringere. Godkendt lyd, god byggekvalitet, behagelig pasform, lynopladning til en fremragende pris. 

Det er svært at komme udenom OnePlus’ Bullets Wireless, men primært pga. prisen. Jo, de lyder mindst lige så godt som Apples Airpods, som koster de dobbelte. Men de lyder til gengæld ikke så godt som Jabra Elite 65t og 65e. De er det fornuftige valg, hvor man får utroligt meget for pengene.

OnePlus Bullets Wireless ender på 5 ud af 6 stjerner.

Læs også: Jabra Elite 65e – God lyd med aktiv støjdæmpning [TEST]

oneplus bullets wireless
Foto: Mobilsiden.dk

Flere nyheder om Oneplus

Efterfølgende kom der mere om sagen. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 18/7/2018 gik redaktionen videre og publicerede en artikel omkring OnePlus 6: Stor opdatering til kameraet rulles udKlik her og læs den fulde artikel.. Få også seneste nyt om emnet her.