Lækkede screenshots af Sonys Android tablet

Sony præsenterer deres nye Android tablet computere på IFA udstillingen, men nu er der lækket flere billeder.

Lækkede screenshots af Sonys Android tablet

Hjemmesiden Carrypad har postet nogle flere billeder af Sonys nye Android tablets. De nye tablet computere præsenteres officielt på IFA udstillingen i Berlin om fire uger.

S1 er kodenavnet for den store model,  S2 er kodenavnet for den lille model der kan foldes sammen.

Skærmbillederne er angiveligt fundet i et dokument på Sonys support site. Det lækkede dokument, der er nu fjernet igen, afslører lidt flere detaljer.

Eksempelvis kan vi se at de sandsynligvis sendes på markedet med Android Honeycomb version 3.2.

Skærmbillede nr. 2 og 3 viser en Wi-Fi checker. En App der formentlig bruges til at assistere med tilslutningen til trådløse netværk.

I App-sektionen ses bl.a. en Chumby App, der er en slags internet til sengebordet. Skærmbilledet derefter viser at Zinio App til læsning af magasiner er installeret på forhånd.

Et billede af et keyboard layout viser at der ligger nummer-indtastning på lag 1, og ikke gemt i lag 2 som på mange andre tablet-computere deriblandt iPad. Det vides dog ikke om det vises hele tiden, eller kun på bestemte skærmbilleder.

Musikafspilleren afslører en funktion Sony kalder SensMe. Det er formentlig musik valgt ud fra dit humør, som det også kendes fra den danske App Moodagent.

Hjemmeskærmen er det vi kender fra Android Honeycomb, og den er jo konfigurerbar på mange måder. Så den siger ikke så meget, udover at vise hvilket baggrundsbillede som Sony sandsynligvis vælger som standard.

Hvad skærmbillederne ikke viser, er om Sony har noget i ærmet på spillesiden.

Sony har – som de fleste øvrige tabletproducenter – valgt at strømstikket er deres eget proprietære. Ikke noget med mini-usb som på mobiler. Indenfor tablet computere må vi stadig kun bruge de strømforsyninger producenterne selv leverer med.

Tak til Carrypad for billederne.