Det ultimative kontorheadset til mobilen (produkttest)

Dette headset er verdensklasse og et absolut must på kontoret.

Det ultimative kontorheadset til mobilen (produkttest)

Gennem tiden har vi testet en del Bluetooth headsets. Mange af dem fungerer pænt dårligt, og en stor mængde lægger sig i den grå midtermasse, kendt som “virker nogenlunde okay”.

Jabra Biz 2400 er dog en undtagelse.

Modellen ligner et klassisk kontorheadset med bøjle, mikrofon på arm og bløde puder til ørerne. På ledningen sidder et par betjeningsknapper og en volumenkontrol.

Alt er udført i en fremragende kvalitet og oser af holdbarhed.

Imponerende lydkvalitet

Lyd er meget vanskeligt at beskrive på skrift, men “imponerende lydkvalitet” tror jeg dækker meget godt.

I modsætning til andre Bluetooth-headsets har ikke en eneste af mine kontakter gættet jeg brugte et headset. Enten foreslog de, at jeg talte direkte i mobilen eller på en fastnetlinie.

Den indbyggede støjreduktion betyder, at Jabra Biz 2400 fint kan anvendes, selvom der er baggrundstøj på kontoret.

Kun ved computeren

Ulempen ved dette kontorheadset er, at det skal være tilsluttet USB-indgangen på computeren, for at det fungerer. Det betyder, at det kun kan anvendes ved computeren.

Selve parringen sker via det medfølgende softwareprogram. Umiddelbart ikke den letteste metode – heldigvis skal det kun gøres én gang.

Når Biz 2400 er korrekt installeret, fungerer det også med Skype, og kan endda både være parret med Skype og mobilen på én gang.

En sikker vinder!

Jabras headset er en sikker vinder… Design, komfort og lydkvalitet er i verdensklasse.

Man får hvad man betaler for. Jabra Biz 2400 koster omkring 2.000 kroner inkl. moms. Men på kontoret er det alle pengene værd!

Seks ud af seks stjerner.

Opdateringer i sagen

Siden vi kørte denne historie er der kommet nyt om sagen. mobilsiden fortsatte fortællingen. 25/5/2009 blev historien fulgt op med en ny vinkel på temaet Tip: Brug eget headset på Touch DiamondKlik her for den påfølgende artikel.. Redaktionen fastholder fokus. De sidste nyheder ser du her.