Fed lyd fra mobilen i kompakt 50’er design (produkttest)

TEST: Her er højtaleren til musik fra mobilen, der både lyder fantastisk og pynter i hjemmet. Bose Soundlink Mobile har begge dele.

Fed lyd fra mobilen i kompakt 50’er design (produkttest)

Hvis du drømmer om en højtaler, som kan spille mobilens musik ud i rummet, så er markedet fyldt med muligheder, i mange forskellige prisklasser.

Men skal højtaleren være stilren og pæn, er udvalget pludselig stærkt begrænset. Det er så her, at Bose Soundlink Mobile kommer ind i billedet.

Med sit retro-look, der minder om noget fra transistorradioens barndom i 50’erne, pryder enheden ganske meget i de fleste hjem.

Selve højtaleren er pakket ind i et cover af læder, og når støtteflappen lukkes, slukker enheden.

 

Trådløst og med kabel

Med Bose Soundlink Mobile kan enhver smartphone med Bluetooth anvendes som lydkilde.

Når enhederne er parret, er du klar til at spille musik. Foretrækker du den kablede version, så medfølger et standard jackstik kabel i salgsæsken. Dette gør det muligt, at anvende stort set alle lydenheder sammen med Boses højtaler.

Enheden har ikke mange knapper – faktisk kun seks, hvilket er præcis det der er behov for, så hvorfor egentlig spilde energi på mere?

Bose Soundlink Mobile, højtaler
Bose Soundlink Mobile (Foto: Bose). Foto: Bose

Uovertruffen lydkvalitet

Gennem tiden har jeg testet adskillige typer mobilhøjtalere af svingende kvalitet. Men Bose Soundlink Mobile kommer klart ind i superligaen.

Tidligere skrev jeg, at lydkvaliteten fra højtaleren Tango TRX fra XtremeMac, var i ”særklasse” – men nu må jeg så revurdere min opfattelse. Tango TRX har fundet sin overmand.

Bose kan noget med lyd som ingen andre. Lydkvaliteten fra Bose Soundlink Mobile er bare ufattelig god. Man bliver positivt overrasket fra første til sidste tone.

Bose Soundlink Mobile, højtaler
Bose Soundlink Mobile (Foto: Bose). Foto: Bose

Konklusion: God lyd og godt design

Går du efter en mobilhøjtaler, som lyder perfekt, og som man holder af at kigge på, og lytte til, så gå efter Bose Soundlink Mobile.

Det eneste minus er prisen, som vejledende ligger omkring 2.400 kroner. Men da denne enhed kun benytter standardforbindelser som Bluetooth og kabel, så er der også højtaler til LANG tid – uanset hvilken mobil du har.

Dertil kommer dens indbyggede batteri, der gør det muligt at spille musik i op til otte timer på én opladning.

Jeg kan ikke andet end at konstatere, at Bose Soundlink Mobile fortjener seks ud af seks stjerner.

Opfølgning på artiklen

Siden redaktionen kørte denne nyhed er der kommer nyt i sagen. mobilsiden fulgte op på historien. 2/12/2011 fik historien nye ben at gå på med et indlæg med tematikken Den lille smarte Windows Phone – Samsung Omnia W (mobiltest) – Historien finder du her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for seneste nyt om sagen..