Philips Fidelio til din iPhone eller iPod (produkttest)

TEST: Fidelio er anlægget, der passer perfekt til køkkenet, som clockradio eller til at have med på tur.

Philips Fidelio til din iPhone eller iPod (produkttest)

Philips transportable højtaler DS7550 er designet til at have med på farten. Den er kompakt og fylder ikke meget, hvis man skal en tur på stranden eller på ferie.

Dens genopladelige batteri har en rigtig lang levetid, og højtaleren kan “slås sammen”, så den er nem at have med sig overalt i den medfølgende bæretaske.

Alt du skal gøre er at placerer din iPhone eller iPod i højtaleren – så finder den selv den tilhørende applikation fra Philips. Derefter”spiller Fidelio bare max”, og via applikationen har man mulighed for at sætte den på sleep timer, som clock-radio m.m.

Så ikke alene er Fidelio rigtig god som vækkeur, men den er også god til at “lulle en i søvn med”.

Fidelio applikationen

Den tilhørende applikation, Fidelio fra Philips, er et simpelt program med en lang række funktioner. Den giver dig blandt andet mulighed for via applikationen at gennemse og afspille hele din musiksamling, ligesom du også kan betjene højtalerens akustiske egenskaber, batteriniveau m.m.

Det er også i denne applikation man finder clockradio-funktionen, så du bliver vækket enten med din ynglingssang og billede eller med naturens lyde.

Applikationen er gratis og telefonen finder den selv, lige så snart man tilslutter iPhonen eller iPod’en første gang.

On the road again…

…Fidelio er helt optimal at have med på farten, for det første så holder den batteri rigtig godt og længe – og kan oplade din iPhone eller iPod imens.

Men Fidelio kan også nemt transporteres rundt, da den ikke fylder ret meget – og der er også en medfølgende bæretaske, så man nemt lige kan have den med på tur.

Fidelio vejer omkring halvandet kilo, og er man én, der hører meget musik på rejsen, så er det bestemt værd at tage den ekstra baggage med sig.

Lyden er også så god, at man hurtigt vender sig til at have Fidelio med i køkkenet eller bruge som clockradio.

Den dynamiske basforstærkning gør, at musikoplevelsen bliver virkelig god. Det er en god og rummelig lyd, der kommer ud af Philips DS7550.

Konklusion

Philips DS7550 og din iPhone eller iPod giver dig et helt fantastisk anlæg – og musikken spiller så godt, ar selv det at vaske bil med håndkræft føles hyggeligt.

Igennem testperioden har jeg brugt Fidelio som alt fra clockradio, til underholdning, når de praktiske opgaver har skullet klares, og den er bestået til det hele. Lydkvaliteten har virkelig overrasket positivt.

Philips lover op til 8 timers batterilevetid på Fidelio – og dette overholdes. Højtaleren fåes i to udgaver, hvor den ene har en udgangseffekt på 10 W og den anden på 12 W, og de vejledende priser er henholdsvis 999,-/1299,-, hvilket også er godkendt til en højtaler i denne kvalitet.
 
Fidelio får 6 ud af 6 stjerner – da den bestemt lever op til forventningerne og mere til.

Mere til stoffet

Interessen for temaet fortsatte. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 9/9/2010 vinklede vi sagen videre med historien Sony Ericsson Zylo – den nyeste Walkman-telefon (mobiltest)Klik her for artiklen.. Det sidste ord er ikke sagt. Tjek seneste nyt her.