Audi Q4 Sportback e-tron - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 439.990,- Test Score er 83/100 - Virkelig god - og EURO NCAP Crashtest giver 5/5 Stjerner. Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på Q4 Sportback e-tron.

Audi Q4 Sportback e-tron 45 - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
545 kmRækkevidde (WLTP)
28 min.Ladetid (10-80%)
210 kW (281 hk)Motorens ydeevne

Audi Q4 Sportback e-tron er en SUV i Mellemklassen. Prisen d. 13 apr 24 var fra 439.990,-, hvilket placerer elbilen fra Audi blandt de noget dyrere SUV i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Audi Q4 Sportback e-tron kommer kun i denne ene variant.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Audi Q4 Sportback e-tron har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Audi Q4 Sportback e-tron 45. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 83/100, hvilket placerer Audi Q4 Sportback e-tron udenfor Top 10 bedste 25 i SUV. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Euro NCAP Crashtest af Audi Q4 Sportback e-tron 45

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Audi Q4 Sportback e-tron 45. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Audi Q4 Sportback e-tron 45

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Audi Q4 Sportback e-tron 45 og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen