Cupra Born - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 269.990,- Test Score er 76/100 - God - og EURO NCAP Crashtest giver 5/5 Stjerner. Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på Born.

Cupra Born - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
423 kmRækkevidde (WLTP)
35 min.Ladetid (10-80%)
150 kW / 204 hkMotorens ydeevne

Cupra Born er en Hatchback i Bybil-klassen. Prisen d. 18 apr 24 var fra 269.990,-, hvilket placerer elbilen fra Cupra som den 8. billigste Hatchback i Bybil-klassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Cupra Born kommer i varianterne; Born, Born Emoción og Born Pasión. Se menuen ovenfor for at sammenligne priser og specifikationer.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Cupra Born har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Cupra Born. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 76/100, hvilket placerer Cupra Born udenfor Top 10 bedste 11 i Hatchback. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Euro NCAP Crashtest af Cupra Born

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Cupra Born. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Cupra Born

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Cupra Born og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen