Cupra Born - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 319.990,- Test Score er 76/100 - God - og EURO NCAP Crashtest giver 5/5 Stjerner. Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på Born.

Cupra Born e-Boost (58 kWh) - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
424 kmRækkevidde (WLTP)
35 min.Ladetid (10-80%)
150 kW / 204 hkMotorens ydeevne

Cupra Born er en Hatchback i Bybil-klassen. Prisen d. 6 dec 23 var fra 319.990,-, hvilket placerer elbilen fra Cupra blandt de noget dyrere Hatchback i Bybil-klassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Cupra Born kommer i varianterne; Born e-Boost (58 kWh), Born (58 kWh) og Born e-Boost (77 kWh). Se menuen ovenfor for at sammenligne priser og specifikationer.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Cupra Born har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Cupra Born e-Boost (58 kWh). Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 76/100, hvilket placerer Cupra Born som den 2. bedste Hatchback i Bybil-klassen. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Kvalitet i forhold til pris

I vores test og bedømmelse af elbilernes kvaliteter kaster vi også et blik på prisen og svarer på hvor meget kvalitet elbilen leverer til prisen (Kvalitet/Pris Ratio). I hvilken grad hænger prisen på Cupra Born e-Boost (58 kWh) så sammen med kvaliteten?

Kvalitet/Pris Ratio for Cupra Born e-Boost (58 kWh)

Kvalitet/Pris Ratio for Cupra Born e-Boost (58 kWh) er 5.64, hvilket placerer Cupra Born e-Boost (58 kWh) som den Hatchback i Bybil-klassen der giver mest kvalitet til prisen.

Kvalitet/Pris Ratio på 5.64 - Exceptionel høj kvalitet til prisen. Her får du ekstremt meget Hatchback i Bybil-klassen til prisen. Et Scoop til alle der søger ekstremt høj kvalitet til prisen.

Hvad kan du bruge det til?

Ofte overvejer man forskellige elbiler inden man beslutter sig og det er især i denne sammenhæng, at spørgsmålet om kvalitet i forhold til pris kan være afgørende for valget af elbil. Alt andet lige bør du vælge elbilen med den højeste Ratio.

Sådan har vi beregnet Kvalitet/Pris Ratio

Vi kan beregne elbilernes Kvalitet/Pris Ratio da vi kender elbilernes kvaliteter gennem vores testresultater og priserne gennem forhandlernes listede salgspriser. Jo højere Ratio, des mere kvalitet får man altså til prisen. Kvalitet/Pris Ratio for Cupra Born e-Boost (58 kWh) er; 5.64 - Exceptionelt meget kvalitet til prisen.

Cupra Born e-Boost (58 kWh) scorer 5 Stjerner i Euro NCAP Crashtest

Cupra Born e-Boost (58 kWh) er blevet Crashtestet af Euro NCAP. Deres kollisions- og sikkerhedstest har resulteret i en samlet kvalitetsscore på 5 stjerner ud af fem mulige.

Euro NCAPs samlede bedømmelse af elbilens sikkerhed er fremkommet ved særskilte test af sikkerheden for:

Kvalitetsparameter Test Score
Voksenpassager 93%
Børn 89%
Sikkerhedsfunktioner 80%
Bløde medtrafikanter 73%

I følge Euro NCAPs sikkerhedstest er Cupra Born e-Boost (58 kWh) - 5/5 stjerner - blandt de absolut mest sikre elbiler på markedet og derfor en elbil vi her på redaktionen kan anbefale til familier.
Nicolas Fredriksen, Ansvarshavende Redaktør på Mobilsiden.dk

Bestil en prøvetur i en Cupra Born e-Boost (58 kWh)

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Cupra Born e-Boost (58 kWh) og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen