Honda e:Ny1 - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 329.900,- Test Score er 63/100 - Over middel - Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på e:Ny1.

Honda e:Ny1 - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
412 kmRækkevidde (WLTP)
40 min.Ladetid (10-80%)
150 kW (204 hk)Motorens ydeevne

Honda e:Ny1 er en SUV i Mellemklassen. Prisen d. 28 nov 23 var fra 329.900,-, hvilket placerer elbilen fra Honda som den 5. billigste SUV i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Honda e:Ny1 kommer kun i denne ene variant.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Honda e:Ny1 har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Honda e:Ny1. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 63/100, hvilket placerer Honda e:Ny1 udenfor Top 10 bedste 12 i SUV. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Kvalitet i forhold til pris

I vores test og bedømmelse af elbilernes kvaliteter kaster vi også et blik på prisen og svarer på hvor meget kvalitet elbilen leverer til prisen (Kvalitet/Pris Ratio). I hvilken grad hænger prisen på Honda e:Ny1 så sammen med kvaliteten?

Kvalitet/Pris Ratio for Honda e:Ny1

Kvalitet/Pris Ratio for Honda e:Ny1 er 3.65, hvilket placerer Honda e:Ny1 som den SUV i Mellemklassen der er 2. bedst til prisen

Kvalitet/Pris Ratio på 3.65 - Her får du absolut meget SUV i Mellemklassen til prisen. Honda e:Ny1 er et rigtig godt valg til den kvalitets- og prisbevidste.

Hvad kan du bruge det til?

Ofte overvejer man forskellige elbiler inden man beslutter sig og det er især i denne sammenhæng, at spørgsmålet om kvalitet i forhold til pris kan være afgørende for valget af elbil. Alt andet lige bør du vælge elbilen med den højeste Ratio.

Sådan har vi beregnet Kvalitet/Pris Ratio

Vi kan beregne elbilernes Kvalitet/Pris Ratio da vi kender elbilernes kvaliteter gennem vores testresultater og priserne gennem forhandlernes listede salgspriser. Jo højere Ratio, des mere kvalitet får man altså til prisen. Kvalitet/Pris Ratio for Honda e:Ny1 er; 3.65 - Meget kvalitet til prisen.

Euro NCAP Crashtest af Honda e:Ny1

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Honda e:Ny1. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Honda e:Ny1

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Honda e:Ny1 og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen