Honda e:Ny1 - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 330.000,- Test Score er 63/100 - Over middel - Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på e:Ny1.

Honda e:Ny1 - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
412 kmRækkevidde (WLTP)
40 min.Ladetid (10-80%)
150 kW (204 hk)Motorens ydeevne

Honda e:Ny1 er en SUV i Mellemklassen. Prisen d. 18 apr 24 var fra 330.000,-, hvilket placerer elbilen fra Honda blandt de noget dyrere SUV i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Honda e:Ny1 kommer kun i denne ene variant.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Honda e:Ny1 har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Honda e:Ny1. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 63/100, hvilket placerer Honda e:Ny1 udenfor Top 10 bedste 16 i SUV. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Euro NCAP Crashtest af Honda e:Ny1

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Honda e:Ny1. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Honda e:Ny1

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Honda e:Ny1 og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen