Lotus Eletre - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 987.510,- Test Score er 83/100 - Virkelig god - Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på Eletre.

Lotus Eletre - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
600 kmRækkevidde (WLTP)
350 kWLadetid (10-80%)
450 kW (603 hk)Motorens ydeevne

Lotus Eletre er en SUV i Premium-klassen. Prisen d. 22 maj 24 var fra 987.510,-, hvilket placerer elbilen fra Lotus som den 2. billigste SUV i Premium-klassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Lotus Eletre kommer i varianterne; Eletre R og Eletre. Se menuen ovenfor for at sammenligne priser og specifikationer.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Lotus Eletre har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Lotus Eletre. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 83/100, hvilket placerer Lotus Eletre som den 4. bedste SUV i Premium-klassen. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Kvalitet i forhold til pris

I vores test og bedømmelse af elbilernes kvaliteter kaster vi også et blik på prisen og svarer på hvor meget kvalitet elbilen leverer til prisen (Kvalitet/Pris Ratio). I hvilken grad hænger prisen på Lotus Eletre så sammen med kvaliteten?

Kvalitet/Pris Ratio for Lotus Eletre

Kvalitet/Pris Ratio for Lotus Eletre er 1.71, hvilket placerer Lotus Eletre som den SUV i Premium-klassen der giver mest kvalitet til prisen.

Kvalitet/Pris Ratio på 1.71 - Der er ikke noget særligt at udsætte på prisen. Prisen matcher kvaliteten. Du får ganske enkelt en SUV i Premium-klassen, hvor kvaliteten hænger sammen med prisen.

Hvad kan du bruge det til?

Ofte overvejer man forskellige elbiler inden man beslutter sig og det er især i denne sammenhæng, at spørgsmålet om kvalitet i forhold til pris kan være afgørende for valget af elbil. Alt andet lige bør du vælge elbilen med den højeste Ratio.

Sådan har vi beregnet Kvalitet/Pris Ratio

Vi kan beregne elbilernes Kvalitet/Pris Ratio da vi kender elbilernes kvaliteter gennem vores testresultater og priserne gennem forhandlernes listede salgspriser. Jo højere Ratio, des mere kvalitet får man altså til prisen. Kvalitet/Pris Ratio for Lotus Eletre er; 1.71 - Kvaliteten matcher nogenlunde prisen.

Euro NCAP Crashtest af Lotus Eletre

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Lotus Eletre. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Lotus Eletre

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Lotus Eletre og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen