Mercedes EQE SUV - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 1.290.000,- Test Score er 73/100 - God - Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på EQE SUV.

AMG EQE SUV 43 4MATIC - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
445 kmRækkevidde (WLTP)
32 min.Ladetid (10-80%)
350 kW (476 hk)Motorens ydeevne

Mercedes EQE SUV er en SUV i Stor mellemklasse. Prisen d. 21 maj 24 var fra 1.290.000,-, hvilket placerer elbilen fra Mercedes blandt de noget dyrere SUV i Stor mellemklasse. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Mercedes EQE SUV kommer i varianterne; EQE SUV 500 4MATIC, EQE SUV 43 4MATIC, EQE SUV 300, EQE SUV 350+, EQE SUV 350 4MATIC, EQE SUV 500 4MATIC, EQE SUV 43 4MATIC, EQE SUV 300, EQE SUV 350+ og EQE SUV 350 4MATIC. Se menuen ovenfor for at sammenligne priser og specifikationer.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Mercedes EQE SUV har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt AMG EQE SUV 43 4MATIC. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 73/100, hvilket placerer Mercedes EQE SUV som den 6. bedste SUV i Stor mellemklasse. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Kvalitet i forhold til pris

I vores test og bedømmelse af elbilernes kvaliteter kaster vi også et blik på prisen og svarer på hvor meget kvalitet elbilen leverer til prisen (Kvalitet/Pris Ratio). I hvilken grad hænger prisen på AMG EQE SUV 43 4MATIC så sammen med kvaliteten?

Kvalitet/Pris Ratio for AMG EQE SUV 43 4MATIC

Kvalitet/Pris Ratio for AMG EQE SUV 43 4MATIC er 0.32, hvilket placerer AMG EQE SUV 43 4MATIC som den SUV i Stor mellemklasse der er 6. bedst til prisen

Kvalitet/Pris Ratio på 0.32 - Ud fra et kvalitetsmæssigt synspunkt er prisen for høj. Med AMG EQE SUV 43 4MATIC får du ganske enkelt en elbil af lav kvalitet, men til en høj pris. Der er absolut bedre alternativer på markedet.

Hvad kan du bruge det til?

Ofte overvejer man forskellige elbiler inden man beslutter sig og det er især i denne sammenhæng, at spørgsmålet om kvalitet i forhold til pris kan være afgørende for valget af elbil. Alt andet lige bør du vælge elbilen med den højeste Ratio.

Sådan har vi beregnet Kvalitet/Pris Ratio

Vi kan beregne elbilernes Kvalitet/Pris Ratio da vi kender elbilernes kvaliteter gennem vores testresultater og priserne gennem forhandlernes listede salgspriser. Jo højere Ratio, des mere kvalitet får man altså til prisen. Kvalitet/Pris Ratio for AMG EQE SUV 43 4MATIC er; 0.32 - Prisen er alt for høj i forhold til kvaliteten.

Euro NCAP Crashtest af AMG EQE SUV 43 4MATIC

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af AMG EQE SUV 43 4MATIC. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en AMG EQE SUV 43 4MATIC

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor AMG EQE SUV 43 4MATIC og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen