Mercedes EQE - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 627.614,- Test Score er 75/100 - God - og EURO NCAP Crashtest giver 5/5 Stjerner. Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på EQE.

Mercedes EQE 350 AMG - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
612 kmRækkevidde (WLTP)
32 min.Ladetid (10-80%)
215 kW / 292 hkMotorens ydeevne

Mercedes EQE er en Sedan i Stor mellemklasse. Prisen d. 11 jul 24 var fra 627.614,-, hvilket placerer elbilen fra Mercedes som den billigste Sedan i Stor mellemklasse. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Mercedes EQE kommer i varianterne; EQE 53 4MATIC+, EQE 350 AMG, EQE 300, EQE 350+ og EQE 500 4MATIC. Se menuen ovenfor for at sammenligne priser og specifikationer.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Mercedes EQE har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Mercedes EQE 350 AMG. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 75/100, hvilket placerer Mercedes EQE som den 3. bedste Sedan i Stor mellemklasse. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Kvalitet i forhold til pris

I vores test og bedømmelse af elbilernes kvaliteter kaster vi også et blik på prisen og svarer på hvor meget kvalitet elbilen leverer til prisen (Kvalitet/Pris Ratio). I hvilken grad hænger prisen på Mercedes EQE 350 AMG så sammen med kvaliteten?

Kvalitet/Pris Ratio for Mercedes EQE 350 AMG

Kvalitet/Pris Ratio for Mercedes EQE 350 AMG er 1.43, hvilket placerer Mercedes EQE 350 AMG som den Sedan i Stor mellemklasse der er 2. bedst til prisen

Kvalitet/Pris Ratio på 1.43 - Der er ikke noget særligt at udsætte på prisen. Prisen matcher kvaliteten. Du får ganske enkelt en Sedan i Stor mellemklasse, hvor kvaliteten hænger sammen med prisen.

Hvad kan du bruge det til?

Ofte overvejer man forskellige elbiler inden man beslutter sig og det er især i denne sammenhæng, at spørgsmålet om kvalitet i forhold til pris kan være afgørende for valget af elbil. Alt andet lige bør du vælge elbilen med den højeste Ratio.

Sådan har vi beregnet Kvalitet/Pris Ratio

Vi kan beregne elbilernes Kvalitet/Pris Ratio da vi kender elbilernes kvaliteter gennem vores testresultater og priserne gennem forhandlernes listede salgspriser. Jo højere Ratio, des mere kvalitet får man altså til prisen. Kvalitet/Pris Ratio for Mercedes EQE 350 AMG er; 1.43 - Kvaliteten matcher nogenlunde prisen.

Euro NCAP Crashtest af Mercedes EQE 350 AMG

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Mercedes EQE 350 AMG. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Mercedes EQE 350 AMG

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Mercedes EQE 350 AMG og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen