Mercedes eVito Tourer - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 635.438,- Test Score er 67/100 - Over middel - Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på eVito Tourer.

Mercedes eVito Tourer Lang 60 kWh - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
233 kmRækkevidde (WLTP)
28 minutterLadetid (10-80%)
150 kW / 204 hkMotorens ydeevne

Mercedes eVito Tourer er en Minibus i Mellemklassen. Prisen d. 28 nov 23 var fra 635.438,-, hvilket placerer elbilen fra Mercedes som den 7. billigste Minibus i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Mercedes eVito Tourer kommer i varianterne; eVito Tourer Ekstra Lang 60 kWh, eVito Tourer Lang 60 kWh og eVito Tourer Lang 90 kWh. Se menuen ovenfor for at sammenligne priser og specifikationer.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Mercedes eVito Tourer har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Mercedes eVito Tourer Lang 60 kWh. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 67/100, hvilket placerer Mercedes eVito Tourer som den bedste Minibus i Mellemklassen. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Kvalitet i forhold til pris

I vores test og bedømmelse af elbilernes kvaliteter kaster vi også et blik på prisen og svarer på hvor meget kvalitet elbilen leverer til prisen (Kvalitet/Pris Ratio). I hvilken grad hænger prisen på Mercedes eVito Tourer Lang 60 kWh så sammen med kvaliteten?

Kvalitet/Pris Ratio for Mercedes eVito Tourer Lang 60 kWh

Kvalitet/Pris Ratio for Mercedes eVito Tourer Lang 60 kWh er 1.11, hvilket placerer Mercedes eVito Tourer Lang 60 kWh som den Minibus i Mellemklassen der er 8. bedst til prisen

Kvalitet/Pris Ratio på 1.11 - Der er ikke noget særligt at udsætte på prisen. Prisen matcher kvaliteten. Du får ganske enkelt en Minibus i Mellemklassen, hvor kvaliteten hænger sammen med prisen.

Hvad kan du bruge det til?

Ofte overvejer man forskellige elbiler inden man beslutter sig og det er især i denne sammenhæng, at spørgsmålet om kvalitet i forhold til pris kan være afgørende for valget af elbil. Alt andet lige bør du vælge elbilen med den højeste Ratio.

Sådan har vi beregnet Kvalitet/Pris Ratio

Vi kan beregne elbilernes Kvalitet/Pris Ratio da vi kender elbilernes kvaliteter gennem vores testresultater og priserne gennem forhandlernes listede salgspriser. Jo højere Ratio, des mere kvalitet får man altså til prisen. Kvalitet/Pris Ratio for Mercedes eVito Tourer Lang 60 kWh er; 1.11 - Kvaliteten matcher nogenlunde prisen.

Euro NCAP Crashtest af Mercedes eVito Tourer Lang 60 kWh

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Mercedes eVito Tourer Lang 60 kWh. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Mercedes eVito Tourer Lang 60 kWh

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Mercedes eVito Tourer Lang 60 kWh og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen