NIO EL7 - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 816.900,- Test Score er 83/100 - Virkelig god - og EURO NCAP Crashtest giver 5/5 Stjerner. Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på EL7.

NIO EL7 75 kWh - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
394 kmRækkevidde (WLTP)
30 minutterLadetid (10-80%)
480 kW / 643 hkMotorens ydeevne

NIO EL7 er en SUV i Stor mellemklasse. Prisen d. 6 dec 23 var fra 816.900,-, hvilket placerer elbilen fra NIO blandt de noget dyrere SUV i Stor mellemklasse. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

NIO EL7 kommer i varianterne; EL7 75 kWh og EL7 100 kWh. Se menuen ovenfor for at sammenligne priser og specifikationer.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på NIO EL7 har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt NIO EL7 75 kWh. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 83/100, hvilket placerer NIO EL7 som den 2. bedste SUV i Stor mellemklasse. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Kvalitet i forhold til pris

I vores test og bedømmelse af elbilernes kvaliteter kaster vi også et blik på prisen og svarer på hvor meget kvalitet elbilen leverer til prisen (Kvalitet/Pris Ratio). I hvilken grad hænger prisen på NIO EL7 75 kWh så sammen med kvaliteten?

Kvalitet/Pris Ratio for NIO EL7 75 kWh

Kvalitet/Pris Ratio for NIO EL7 75 kWh er 1.24, hvilket placerer NIO EL7 75 kWh relativt langt nede på listen, nummer 14, over SUV i Stor mellemklasse, der giver mest kvalitet til prisen.

Kvalitet/Pris Ratio på 1.24 - Der er ikke noget særligt at udsætte på prisen. Prisen matcher kvaliteten. Du får ganske enkelt en SUV i Stor mellemklasse, hvor kvaliteten hænger sammen med prisen.

Hvad kan du bruge det til?

Ofte overvejer man forskellige elbiler inden man beslutter sig og det er især i denne sammenhæng, at spørgsmålet om kvalitet i forhold til pris kan være afgørende for valget af elbil. Alt andet lige bør du vælge elbilen med den højeste Ratio.

Sådan har vi beregnet Kvalitet/Pris Ratio

Vi kan beregne elbilernes Kvalitet/Pris Ratio da vi kender elbilernes kvaliteter gennem vores testresultater og priserne gennem forhandlernes listede salgspriser. Jo højere Ratio, des mere kvalitet får man altså til prisen. Kvalitet/Pris Ratio for NIO EL7 75 kWh er; 1.24 - Kvaliteten matcher nogenlunde prisen.

NIO EL7 75 kWh scorer 5 Stjerner i Euro NCAP Crashtest

NIO EL7 75 kWh er blevet Crashtestet af Euro NCAP. Deres kollisions- og sikkerhedstest har resulteret i en samlet kvalitetsscore på 5 stjerner ud af fem mulige.

Euro NCAPs samlede bedømmelse af elbilens sikkerhed er fremkommet ved særskilte test af sikkerheden for:

Kvalitetsparameter Test Score
Voksenpassager 93%
Børn 85%
Bløde medtrafikanter 80%
Sikkerhedsfunktioner 79%

I følge Euro NCAPs sikkerhedstest er NIO EL7 75 kWh - 5/5 stjerner - blandt de absolut mest sikre elbiler på markedet og derfor en elbil vi her på redaktionen kan anbefale til familier.
Nicolas Fredriksen, Ansvarshavende Redaktør på Mobilsiden.dk

Bestil en prøvetur i en NIO EL7 75 kWh

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor NIO EL7 75 kWh og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen