NIO ET5 Touring - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 517.000,- Test Score er 79/100 - God - og EURO NCAP Crashtest giver 5/5 Stjerner. Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på ET5 Touring.

NIO ET5 Touring 75 kWh - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
435 kmRækkevidde (WLTP)
31 min.Ladetid (10-80%)
360 kW (489 hk)Motorens ydeevne

NIO ET5 Touring er en Stationcar i Mellemklassen. Prisen d. 13 apr 24 var fra 517.000,-, hvilket placerer elbilen fra NIO som den 3. billigste Stationcar i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

NIO ET5 Touring kommer i varianterne; ET5 Touring 100 kWh og ET5 Touring 75 kWh. Se menuen ovenfor for at sammenligne priser og specifikationer.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på NIO ET5 Touring har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt NIO ET5 Touring 75 kWh. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 79/100, hvilket placerer NIO ET5 Touring som den 3. bedste Stationcar i Mellemklassen. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Euro NCAP Crashtest af NIO ET5 Touring 75 kWh

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af NIO ET5 Touring 75 kWh. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en NIO ET5 Touring 75 kWh

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor NIO ET5 Touring 75 kWh og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen