NIO EL6 - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 547.000,- Test Score er 80/100 - Virkelig god - Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på EL6.

NIO EL6 75 kWh - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
406 kmRækkevidde (WLTP)
30 min.Ladetid (10-80%)
360 kW (489 hk)Motorens ydeevne

NIO EL6 er en SUV i Stor mellemklasse. Prisen d. 23 feb 24 var fra 547.000,-, hvilket placerer elbilen fra NIO som den 3. billigste SUV i Stor mellemklasse. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

NIO EL6 kommer i varianterne; EL6 75 kWh og EL6 100 kWh. Se menuen ovenfor for at sammenligne priser og specifikationer.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på NIO EL6 har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt NIO EL6 75 kWh. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 80/100, hvilket placerer NIO EL6 udenfor Top 10 bedste 14 i SUV. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Euro NCAP Crashtest af NIO EL6 75 kWh

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af NIO EL6 75 kWh. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en NIO EL6 75 kWh

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor NIO EL6 75 kWh og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen