Volkswagen ID.5 - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 374.995,- Test Score er 64/100 - Over middel - og EURO NCAP Crashtest giver 5/5 Stjerner. Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på ID.5.

Volkswagen ID.5 Pro - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
553 kmRækkevidde (WLTP)
135 kWLadetid (10-80%)
210 kW (286 hk)Motorens ydeevne

Volkswagen ID.5 er en SUV i Mellemklassen. Prisen d. 14 jun 24 var fra 374.995,-, hvilket placerer elbilen fra Volkswagen blandt de noget dyrere SUV i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Volkswagen ID.5 kommer i varianterne; ID.5 Pro og ID.5 GTX. Se menuen ovenfor for at sammenligne priser og specifikationer.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Volkswagen ID.5 har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Volkswagen ID.5 Pro. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 64/100, hvilket placerer Volkswagen ID.5 udenfor Top 10 bedste 19 i SUV. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Kvalitet i forhold til pris

I vores test og bedømmelse af elbilernes kvaliteter kaster vi også et blik på prisen og svarer på hvor meget kvalitet elbilen leverer til prisen (Kvalitet/Pris Ratio). I hvilken grad hænger prisen på Volkswagen ID.5 Pro så sammen med kvaliteten?

Kvalitet/Pris Ratio for Volkswagen ID.5 Pro

Kvalitet/Pris Ratio for Volkswagen ID.5 Pro er 2.91, hvilket placerer Volkswagen ID.5 Pro relativt langt nede på listen, nummer 19, over SUV i Mellemklassen, der giver mest kvalitet til prisen.

Kvalitet/Pris Ratio på 2.91 - God kvalitet til prisen. I Volkswagen ID.5 Pro får du en ganske god SUV i Mellemklassen til prisen.

Hvad kan du bruge det til?

Ofte overvejer man forskellige elbiler inden man beslutter sig og det er især i denne sammenhæng, at spørgsmålet om kvalitet i forhold til pris kan være afgørende for valget af elbil. Alt andet lige bør du vælge elbilen med den højeste Ratio.

Sådan har vi beregnet Kvalitet/Pris Ratio

Vi kan beregne elbilernes Kvalitet/Pris Ratio da vi kender elbilernes kvaliteter gennem vores testresultater og priserne gennem forhandlernes listede salgspriser. Jo højere Ratio, des mere kvalitet får man altså til prisen. Kvalitet/Pris Ratio for Volkswagen ID.5 Pro er; 2.91 -

Euro NCAP Crashtest af Volkswagen ID.5 Pro

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Volkswagen ID.5 Pro. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Volkswagen ID.5 Pro

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Volkswagen ID.5 Pro og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen