Volkswagen ID.5 - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 394.995,- og EURO NCAP Crashtest giver 5/5 Stjerner. Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på ID.5.

Volkswagen ID.5 Pro - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
533 kmRækkevidde (WLTP)
135 kWLadetid (10-80%)
210 kW (286 hk)Motorens ydeevne

Volkswagen ID.5 er en Crossover i Mellemklassen. Prisen d. 8 dec 23 var fra 394.995,-, hvilket placerer elbilen fra Volkswagen blandt de noget dyrere Crossover i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Volkswagen ID.5 kommer i varianterne; ID.5 Pro og ID.5 GTX. Se menuen ovenfor for at sammenligne priser og specifikationer.

Volkswagen ID.5 Pro scorer 5 Stjerner i Euro NCAP Crashtest

Volkswagen ID.5 Pro er blevet Crashtestet af Euro NCAP. Deres kollisions- og sikkerhedstest har resulteret i en samlet kvalitetsscore på 5 stjerner ud af fem mulige.

Euro NCAPs samlede bedømmelse af elbilens sikkerhed er fremkommet ved særskilte test af sikkerheden for:

Kvalitetsparameter Test Score
Voksenpassager 93%
Børn 89%
Sikkerhedsfunktioner 85%
Bløde medtrafikanter 76%

I følge Euro NCAPs sikkerhedstest er Volkswagen ID.5 Pro - 5/5 stjerner - blandt de absolut mest sikre elbiler på markedet og derfor en elbil vi her på redaktionen kan anbefale til familier.
Nicolas Fredriksen, Ansvarshavende Redaktør på Mobilsiden.dk

Bestil en prøvetur i en Volkswagen ID.5 Pro

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Volkswagen ID.5 Pro og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen