Volkswagen ID.7 Tourer - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 446.995,- Test Score er 78/100 - God - Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på ID.7 Tourer.

Volkswagen ID.7 Tourer Pro - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
604 kmRækkevidde (WLTP)
28 min.Ladetid (10-80%)
210 kW (286 hk)Motorens ydeevne

Volkswagen ID.7 Tourer er en Stationcar i Mellemklassen. Prisen d. 23 apr 24 var fra 446.995,-, hvilket placerer elbilen fra Volkswagen som den 2. billigste Stationcar i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Volkswagen ID.7 Tourer kommer kun i denne ene variant.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Volkswagen ID.7 Tourer har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Volkswagen ID.7 Tourer Pro. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 78/100, hvilket placerer Volkswagen ID.7 Tourer som den bedste Stationcar i Mellemklassen. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Kvalitet i forhold til pris

I vores test og bedømmelse af elbilernes kvaliteter kaster vi også et blik på prisen og svarer på hvor meget kvalitet elbilen leverer til prisen (Kvalitet/Pris Ratio). I hvilken grad hænger prisen på Volkswagen ID.7 Tourer Pro så sammen med kvaliteten?

Kvalitet/Pris Ratio for Volkswagen ID.7 Tourer Pro

Kvalitet/Pris Ratio for Volkswagen ID.7 Tourer Pro er 3.04, hvilket placerer Volkswagen ID.7 Tourer Pro som den Stationcar i Mellemklassen der er 2. bedst til prisen

Kvalitet/Pris Ratio på 3.04 - God kvalitet til prisen. I Volkswagen ID.7 Tourer Pro får du en ganske god Stationcar i Mellemklassen til prisen.

Hvad kan du bruge det til?

Ofte overvejer man forskellige elbiler inden man beslutter sig og det er især i denne sammenhæng, at spørgsmålet om kvalitet i forhold til pris kan være afgørende for valget af elbil. Alt andet lige bør du vælge elbilen med den højeste Ratio.

Sådan har vi beregnet Kvalitet/Pris Ratio

Vi kan beregne elbilernes Kvalitet/Pris Ratio da vi kender elbilernes kvaliteter gennem vores testresultater og priserne gennem forhandlernes listede salgspriser. Jo højere Ratio, des mere kvalitet får man altså til prisen. Kvalitet/Pris Ratio for Volkswagen ID.7 Tourer Pro er; 3.04 - God kvalitet til prisen.

Euro NCAP Crashtest af Volkswagen ID.7 Tourer Pro

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Volkswagen ID.7 Tourer Pro. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Volkswagen ID.7 Tourer Pro

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Volkswagen ID.7 Tourer Pro og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen