Volkswagen ID.7 - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 449.995,- Test Score er 78/100 - God - og EURO NCAP Crashtest giver 5/5 Stjerner. Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på ID.7.

Volkswagen ID.7 Pro - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
618 kmRækkevidde (WLTP)
28 min.Ladetid (10-80%)
210 kW (286 hk)Motorens ydeevne

Volkswagen ID.7 er en Sedan i Mellemklassen. Prisen d. 13 apr 24 var fra 449.995,-, hvilket placerer elbilen fra Volkswagen som den 6. billigste Sedan i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Volkswagen ID.7 kommer kun i denne ene variant.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Volkswagen ID.7 har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Volkswagen ID.7 Pro. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 78/100, hvilket placerer Volkswagen ID.7 som den 7. bedste Sedan i Mellemklassen. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Euro NCAP Crashtest af Volkswagen ID.7 Pro

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Volkswagen ID.7 Pro. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Volkswagen ID.7 Pro

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Volkswagen ID.7 Pro og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen