Volkswagen ID. Buzz - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 489.995,- Test Score er 71/100 - God - og EURO NCAP Crashtest giver 5/5 Stjerner. Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på ID. Buzz.

Volkswagen ID. Buzz - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
424 kmRækkevidde (WLTP)
30 minutterLadetid (10-80%)
150 kW / 201 hkMotorens ydeevne

Volkswagen ID. Buzz er en Minibus i Mellemklassen. Prisen d. 28 nov 23 var fra 489.995,-, hvilket placerer elbilen fra Volkswagen som den 3. billigste Minibus i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Volkswagen ID. Buzz kommer kun i denne ene variant.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Volkswagen ID. Buzz har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Volkswagen ID. Buzz. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 71/100, hvilket placerer Volkswagen ID. Buzz som den 5. bedste Minibus i Mellemklassen. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Kvalitet i forhold til pris

I vores test og bedømmelse af elbilernes kvaliteter kaster vi også et blik på prisen og svarer på hvor meget kvalitet elbilen leverer til prisen (Kvalitet/Pris Ratio). I hvilken grad hænger prisen på Volkswagen ID. Buzz så sammen med kvaliteten?

Kvalitet/Pris Ratio for Volkswagen ID. Buzz

Kvalitet/Pris Ratio for Volkswagen ID. Buzz er 2.10, hvilket placerer Volkswagen ID. Buzz som den Minibus i Mellemklassen der er 3. bedst til prisen

Kvalitet/Pris Ratio på 2.10 - Der er ikke noget særligt at udsætte på prisen. Prisen matcher kvaliteten. Du får ganske enkelt en Minibus i Mellemklassen, hvor kvaliteten hænger sammen med prisen.

Hvad kan du bruge det til?

Ofte overvejer man forskellige elbiler inden man beslutter sig og det er især i denne sammenhæng, at spørgsmålet om kvalitet i forhold til pris kan være afgørende for valget af elbil. Alt andet lige bør du vælge elbilen med den højeste Ratio.

Sådan har vi beregnet Kvalitet/Pris Ratio

Vi kan beregne elbilernes Kvalitet/Pris Ratio da vi kender elbilernes kvaliteter gennem vores testresultater og priserne gennem forhandlernes listede salgspriser. Jo højere Ratio, des mere kvalitet får man altså til prisen. Kvalitet/Pris Ratio for Volkswagen ID. Buzz er; 2.10 - Kvaliteten matcher nogenlunde prisen.

Volkswagen ID. Buzz scorer 5 Stjerner i Euro NCAP Crashtest

Volkswagen ID. Buzz er blevet Crashtestet af Euro NCAP. Deres kollisions- og sikkerhedstest har resulteret i en samlet kvalitetsscore på 5 stjerner ud af fem mulige.

Euro NCAPs samlede bedømmelse af elbilens sikkerhed er fremkommet ved særskilte test af sikkerheden for:

Kvalitetsparameter Test Score
Voksenpassager 92%
Sikkerhedsfunktioner 90%
Børn 87%
Bløde medtrafikanter 60%

I følge Euro NCAPs sikkerhedstest er Volkswagen ID. Buzz - 5/5 stjerner - blandt de absolut mest sikre elbiler på markedet og derfor en elbil vi her på redaktionen kan anbefale til familier.
Nicolas Fredriksen, Ansvarshavende Redaktør på Mobilsiden.dk

Bestil en prøvetur i en Volkswagen ID. Buzz

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Volkswagen ID. Buzz og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen