Google Pixel 9: En super mobil med Google AI

Google Pixel 9 er en af de bedste telefoner på markedet og er dertil fuld af AI-funktioner, der giver muligheder for nye, spændende funktioner. Se bedste pris på Pixel 9.

Google Pixel 9: En super mobil med Google AI

Man har længe talt om, på hvilken måde AI kan gøre vores liv lettere og bedre. Med Pixel 9 har Google lanceret en mobil, der giver en lang række nye, spændende og konkrete AI-funktioner.

Google Pixel 9 er en af de bedste telefoner på markedet med alle specifikationerne i orden: En stor, flot OLED-skærm med en høj lysstyrke på 2.700 nits, Googles nye og lynende hurtige Tensor G4-chip, op til 16 GB RAM og fremragende kameraer i topklasse. Google Pixel 9 er kort og godt blandt de allerbedste mobiler på markedet lige nu.

Lige nu kan du få Google Pixel 9 fra kun 5.847 kr. hos Call me

Pixel 9 er den mest avancerede AI-mobil

Hovedattraktionen i den nye Pixel 9-topmodel fra Google er dens mange nye AI-funktioner.

Med sidste års Pixel 8-telefoner indledte Google sin AI-offensiv, som konkurrenterne har haft svært ved at matche. Med den nye Pixel 9-mobil hersker der ingen tvivl om, at Google har cementeret sin førerposition inden for AI-smartphones.

AI-funktionerne i Googles Pixel 9 har det til fælles, at de på forskellige måder giver helt nye muligheder for fotografering, videooptagelse og billedredigering, og med AI-sprogmodellen Gemini Nano i Pixel 9 får man helt nye søgemuligheder og intelligente assistenter.

Se 13 af de smarteste nye AI-funktioner i Google Pixel 9.

Fotografering og billedredigering

Google Pixel 9 introducerer et væld af nye, imponerende AI-funktioner inden for fotografering og redigering af fotos og videoer.

Gentænk dine fotos med Magisk redigering

I fotoværktøjet Magisk redigering kan du med Pixel 9 nu genopfinde et foto ved at skrive, hvad du vil have ændret, hvorefter ændringen sker helt automatisk.

Det kan være, at du ønsker at erstatte en grøn græsplæne med en flot, farverig blomstereng eller måske ændre en overskyet himmel til en flot skyfri himmel. Hvem har brug for en perfekt dag, når man bare kan skabe den?

Perfekte gruppefotos med Tilføj mig

Den nye kamerafunktion ”Tilføj mig” gør det muligt for personer at tage et gruppefoto uden at få hjælp fra en ekstra fotograf.

Funktionen fungerer ved, at man tager to fotos med skiftende fotografer, og så fletter Google automatisk de forskellige personer på de to fotos sammen til et foto, hvor alle personer optræder på billedet.

Kom tættere på motivet med Zoomforbedring

Med funktionen Zoomforbedring eller Zoom Enhance kan du i billedredigeringen komme tættere på et motiv, også selv om du allerede har zoomet ind, da du tog billedet.

AI-algoritmer forbedrer detaljer og kvaliteten og får billeder til at se skarpe ud.

Forvandl videoer til 8K-videoer

Den nye funktion Video Boost opgraderer din video til 8K-opløsning og forbedrer farver, belysning og stabilisering.

Med den nye funktion får du altså den bedst mulige videokvalitet.

Flyt rundt på folk

I Google Fotos kan du flytte rundt på personer eller genstande inden for motivet, så du kan tilpasse dine fotos til din lige præcis dine præferencer.

AI-chatbotten Gemini er endnu bedre

Pixel 9-serien er de første telefoner, der har AI-sprogmodellen Gemini Nano med multimodalitet indbygget i telefonerne. Multimodalitet vil sige, at AI-assistenten kan kombinere forskellige input som tale, tekst og fotos, når man eksempelvis interagerer med AI-chatbotten Gemini.

Den nye AI-model i Pixel 9 er kraftigt forbedret i forhold til den AI-model, der blev lanceret så sent som sidste år. Det giver Gemini helt nye evner på Pixel 9.

Gemini forstår din skærm

AI-assistenten af samme navn, Gemini, kan nu reagere på, hvad der vises på din mobilskærm.

Åbner du eksempelvis Gemini, mens du ser en rejsevideo på YouTube, kan du åbne assistenten og med tekst eller din stemme bede den om at generere en liste over de restauranter, som omtales i videoen.

En hurtigere og bedre Gemini-assistent

Gemini fungerer nu hurtigere som stemmeassistent, og den er blevet mere nøjagtig og leverer svar af højere kvalitet end tidligere.

Hav en samtale med Gemini Live

Ligesom i ChatGPT kan du med Gemini Live have helt naturlige samtaler, hvor du kan afbryde stemmeassistenten – selv med låst mobilskærm.

Du kan til enhver tid pause og fortsætte samtalen, som du lyster. Gemini Live kræver Google One-abonnement AI Premium.

Foreløbig virker Gemini Live kun på engelsk, men funktionen viser, hvad vi kan forvente os i en nær fremtid.

Andre AI-nyheder i Google Pixel 9

Kunstig intelligens forbedrer Google Pixel 9 på mange andre områder end bare fotos og AI-chatbotten Gemini:

AI-vejrudsigter

Googles nye vejrapp på Pixel 9 bruger AI til at sammenfatte en personlig vejrudsigt til netop dig.

Call Assist – skriftligt referat af telefonsamtaler

Med Pixel 9 har du en mødeassistent, som automatisk kan skrive et referat af dine telefonsamtaler – for eksempel telefonmøder med kollegaer og samarbejdspartnere.

Når funktionen Call Notes, som er en del af Call Assist, aktiveres, underrettes alle deltagere i telefonopkaldet om, at AI laver et automatisk referat af samtalen.

Funktionen virker dog endnu ikke på dansk.

Pixel Screenshots

Med Pixel Screenshots kan du få hjælp fra AI til at gemme, organisere og forstå indholdet af alle dine skærmbilleder på din telefon.

Spørg for eksempel appen, hvad navnet er på den kage, som du spiste sidste sommer i Rom, eller hvad navnet er på den skov, som du vandrede gennem i de østrigske alper. Pixel Screenshots giver dig straks svaret ud fra et screenshot, der ligger på din telefon.

Lav AI-fotos med Pixel Studio

Den helt nye app, Pixel Studio, lader dig generere et hvilket som helst AI-foto med en simpel tekstbaseret prompt såsom “lav et julebillede bygget op om ordene jul, sne og engle”. Efter bare tre sekunder har Pixel 9 genereret et billede til dig.

Du kan redigere et foto, efter det er blevet genereret, og tilføje og fjerne elementer eller ændre billedets stil. Mulighederne er ganske enkelt uendelige. Funktionen virker dog endnu ikke på dansk.

Transskriber optagelser i appen Lydoptager

Appen Lydoptager er i stand til at transskribere og sammenfatte dine lydoptagelser med AI. Du kan derfor bruge den som en super effektiv diktafon.

Funktionen gør det enormt nemt for medarbejdere i internationale virksomheder at lave mødereferater, for studerende at lave noter til en forelæsning eller for journalister at transskribere interviews med kilder.

AI-referater virker på alle de store sprog som engelsk, spansk, fransk, tysk og kinesisk.

Hvilke varianter kommer Pixel 9 i?

Pixel 9-serien består af fire forskellige modeller:

  • Den almindelige Pixel 9 med en skærm på 6,3 tommer
  • Den Pixel 9 Pro med en skærm på 6,3 tommer
  • Den store Pixel 9 Pro XL med en skærm på 6,8 tommer
  • Den foldbare Pixel 9 Pro Fold

Mens Pixel 9 kan fås med 128 eller 256 GB lager, kan Pixel 9 Pro og Pixel 9 Pro XL fås med 128, 512 eller 1.024 GB lager. Den foldbare Pixel 9 Pro Fold kan fås med 256 eller 512 GB lager.

Langt de fleste AI-funktioner er tilgængelige på alle Pixel-modeller, mens enkelte af dem er forbeholdt Pixel 9 Pro og Pixel 9 Pro XL.

Pixel 9 er blandt markedets bedste mobiler

Alene baseret på de telefonspecifikke kvaliteter såsom skærm, kamera, processor og software vurderer Mobilsiden.dk Google Pixel 9 til at være blandt markedets bedste smartphones. Hertil kommer alle de AI-assisterede funktioner og finesser, som gør Pixel 9 til en banebrydende og spændende mobil med masser af nye muligheder.

Google Pixel 9 er væsentligt billigere end de nyeste iPhones. Ud fra et prismæssigt perspektiv er den derfor også en attraktiv mobil at overveje, hvis man står og skal anskaffe sig en ny mobil.

Lige nu kan du få Google Pixel 9 fra kun 5.847 kr. hos Call me