Motorola indbytningsprogram – få penge for din gamle mobil når du køber ny

Ud med det gamle og ind med det nye – Motorolas indbytningsprogram giver dig mulighed for at opgradere uanset din nuværende telefon.

Motorola indbytningsprogram – få penge for din gamle mobil når du køber ny

Annoncørbetalt indhold: Når det er tid til at skifte telefon, er det ikke usædvanligt, at den gamle model bliver glemt dybt inde i et skab. Måske har du sågar en hel kasse med dine gamle telefoner, der mest af alt ligner et museum.

Det vil Motorola nu lave om på! Med det nye indbytningsprogram kan du med din gamle mobil og fire enkle trin få en kontantbonus, når du har købt en ny Motorola-telefon.

Det første trin består af at købe en Motorola-telefon, der er en del af indbytningsprogrammet. Det skal ske mellem den 4. maj 2023 og den 30. april 2024. Det andet trin er, at du efter at have købt din telefon skal svare på spørgsmål om den telefon, du ønsker at indbytte. Derefter får du tilsendt en forsendelsespakke samt en estimeret værdi på gamle telefon.

Når Motorola modtager den telefon, du ønsker at indbytte, vil den blive inspiceret for at bekræfte eller revidere det tilbud, du modtog for din indbytning. Motorola vil derefter sende din kontantbonus til din bankkonto inden for 30 dage efter, at de har godkendt din indbytning.

Opgrader til edge-seriens slankeste telefon, som kombinerer stil, komfort og ydeevne

Motorola edge 40 er en af de telefoner, der er en del af Motorolas indbytningsprogram og den er samtidig forårets seneste tilføjelse til edge-familien. Den er kendetegnet ved et stilfuldt design og højtydende funktioner. Den kantløse buede glasskærm og den buede bagside er forbundet af en præcisionsudskåret sandblæst aluminiumsramme. Designet kombinerer stil med komfort, og bagsiden i vegansk læder gør den nem at holde om. Men den er ikke kun stilfuld, den kan også klare alle livets eventyr takket være sin IP68-beskyttelse, der gør den modstandsdygtig over for snavs, støv, sand og vand.

Det er blevet stadig vigtigere at have en telefon, der kan følge med dig hele dagen og endda om natten. Batteriet i Edge 40 giver dig problemfrit mulighed for at opnå 5G-hastigheder, samtidig med at det kan følge med hele dagen. Når du har brug for ekstra strøm, giver turboopladningen en hel dags strøm på kun cirka 10 minutter.

 

Optag og stream i høj kvalitet

En skærm af høj kvalitet er afgørende, når du streamer indhold eller spiller spil. Motorola edge 40 kommer med en 6,55″ OLED-skærm med buede kanter. Den fordybende skærm har Full HD+ opløsning, som giver et skarpere billede uden synlige pixels. Den har også et bredt farvespektrum for en naturtro billedgengivelse, uanset hvad du ser på.

Kamerasystemet med høj opløsning på 50 MP har den bredeste blændeåbning, der er tilgængelig i en smartphone i dag. Den ultrabrede blænde gør det muligt at tage skarpe billeder under dårlige lysforhold, skabe en naturligt blød baggrund til portrætter for et professionelt look og fanger livets smukke øjeblikke hurtigere og mere jævnt. Det ultrabrede 13 MP-kamera giver brugeren mulighed for enten at få mere med på billedet eller komme tættere på deres motiv. Selfiekameraet med høj opløsning giver kvalitetsbilleder af grupper og enkeltpersoner, uanset lysforholdene.

Hvis du vil vide mere om Motorolas indbytningsprogram, kan du besøge siden her, eller hvis du er nysgerrig på Motorola edge 40, kan du læse mere her.