Afstemning: Har du 5G i din telefon?

5G-teknologien er så småt ikke længere forbeholdt de dyre topmodeller. Men er du klar med en 5G-mobil, når de første teleselskaber begynder at tænde for deres 5G-net? Deltag i afstemningen her.

Afstemning: Har du 5G i din telefon?

I slutningen af 2020 og i starten af 2021 begynder de danske teleselskaber at åbne op for deres respektive 5G-net. Men før danskerne kan begynde at bruge fremtidens mobilnet, kræver det naturligvis, at de forskellige produkter såsom smartphones understøtter teknologien.

Læs også: Motorola Moto G 5G Plus er den billigste 5G-telefon

Hvor 5G er blevet en standardfunktion i alle nyere topmodeller hen over de seneste års tid, er det stadig langt fra alle mellemklassemobiler, der understøtter 5G-teknologi. Det ses dog gradvist i flere og flere telefoner også i den billigere ende.

Læs også: Disse telefoner understøtter 5G (juni 2020)

Men hvordan ser det ud blandt Mobilsidens læsere? I denne uges afstemning vil vi tage temperaturen på, hvor stor udbredelsen er blevet af telefoner med 5G.

Uanset om du har en 5G-telefon eller ej kan du i afstemningen nedenfor afgive dit svar og eventuelt uddybe i en kommentar, hvorfor du har eller ikke har en 5G-mobil.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...