Motorola Moto G 5G Plus: Nu bliver 5G-mobilen billig

Med Motorola Moto G 5G Plus på mobilmarkedet bliver det pludselig langt billigere, at få fingrene i en fremtidssikret 5G-telefon. Prisen for Motorola Moto G 5G Plus starter ved kun 2.699 kroner.

Motorola Moto G 5G Plus: Nu bliver 5G-mobilen billig

Der sker virkelig ting og sager på mobilmarkedet i denne tid. Mobilproducenter hæver priserne på de allerede dyre topmodeller, mens mellemklasse-mobilerne pludselig bliver langt mere kapable og attraktive. Og med den nye Motorola Moto G 5G Plus, så bliver der pludselig et endnu større pres på alle de dyrere telefoner. Udover at kunne udnytte fremtidens lynhurtige 5G-mobilnetværk, så byder Motorola Moto G 5G Plus på masser af gode specifikationer til en overraskende billig pris.

Se også: Find en mobiltelefon som passer til dig

De billige mobiler får nu 5G

Tidligere gik man ret meget ned på ydelse, kamera og skærm, hvis man sparede nogle penge og kastede sig over en billigere mellemklasse-mobil. Men den seneste generation af disse telefoner har vist sig at være utroligt kompetente, og faktisk gav en utroligt god mobil-oplevelse, som de fleste ville være fuldt ud tilfredse med.

Nu er Motorola netop kommet på banen med en ny mobiltelefon, i netop den kategori hvor de er allerstærkest. Motorola Moto G 5G Plus har ikke det mest fængende navn, men den er bestemt værd at kigge nærmere på. Faktisk tror vi, at den kan være lidt af en game changer.

Den bliver nemlig den billigste mobiltelefon i Danmark med 5G. Og den bliver ikke bare lidt billigere end konkurrenternes, men meget billigere. Motorola Moto G 5G Plus har en vejledende pris som starter ved 2.699 kroner, hvilket er flere tusinde kroner billigere end andre 5G-telefoner på markedet. 5G-mobilnetværket forventes rullet ud senere i år og det vil denne mobiltelefon altså kunne udnytte.

Hvis vi tager et kig på markedet med 5G-telefoner, så finder vi dem hos både OnePlus, Samsung, Sony, Huawei og Motorola selv. Her er et overblik over markedets andre billigste 5G-telefoner:

  1. Motorola Edge – pris fra 4.600 kroner
  2. Huawei P40 – pris fra 4.900 kroner
  3. OnePlus 8 – pris fra 5.300 kroner
  4. Samsung Galaxy S20 – pris fra 6.500 kroner
  5. Sony Xperia 1 II – pris fra 8.499 kroner

Det betyder altså, at Motorola G 5G Plus barberer næsten halvdelen af prisen på de billigste 5G-telefoner på markedet. Dog er billig 5G ikke det eneste Motorola Moto G 5G Plus har at byde på.

Læs også: 5G telefoner hos de danske teleselskaber

Vilde specifikationer til endnu vildere pris

Motorola Moto G 5G Plus er ikke bare en billig mobiltelefon, som har mulighed for at bruge 5G-netværk. Den byder nemlig på noget ret imponerende indmad, som gør det nærmest uforståeligt, at de kan sælge den til de penge.

Den får sin ydelse fra den nye Snapdragon 765G, som på trods af at være en mellemklasse-processor, er lynhurtig. Dertil har den enten 4 GB eller 6 GB RAM og 64 GB eller 128 GB lagerplads. Også batteriet er med sine 5000 mAh stort og holder, ifølge producenten, i op til to dage. Der er hertil 20W hurtig opladning.

Så må der være sparet på skærmen i det mindste? Det ser ikke sådan ud, for Moto G 5G Plus har en 6,7 tommer skærm med 90 hz-skærmopdatering og understøttelse af HDR10 i et moderne og praktisk 21:9-format. Som andre af Motorolas telefoner, så har denne også en ren udgave af Android, som er simpelt og lækkert.

Kameraet er et firedobbelt med både ultra vidvinkel, makro og dybdesensor. Der er samtidig stort fokus på gode selfies med Moto G 5G Plus, som har hele to frontkameraer. Det ene er et ultra vidvinkel, så hele familien eller venner kan være med på billedet.

Se også: 5G netværk i 2020

Motorola Moto G 5G Plus: Pris og tilgængelighed

Motorola Moto G 5G Plus kan købes I Danmark fra den 10. august. Den kommer i to varianter til en vejledende pris på 2.699 kroner for versionen med 4 GB RAM og 64 GB lagerplads og 2.999 kroner for versionen med 6 GB RAM og 128 GB lagerplads.

Se også: Sammenlign priser på telefoner