Apple har startet testproduktion af iPhone 14

Producenten Foxconn har angiveligt påbegyndt testproduktion af iPhone 14 - Apple vil sikre, at alt er klappet og klar til masseproduktion senere på året.

Apple har startet testproduktion af iPhone 14

Apples dyrere versioner af iPhone 14 – det vil sige Pro og Pro Max – er efter sigende kommet et skridt nærmere masseproduktion. Dette ifølge publikationen Taiwan Economic Times som oplyser, at producenten Foxconn har påbegyndt den indledende testproduktion af de dyrere modeller for at forberede den kommende masseproduktion.

Vil komme potentielle problemer i forkøbet allerede nu

Hensigten er at kontrollere, at produkterne kan fremstilles efter Apples standarder, og at der ikke er nogen potentielle problemer, når masseproduktionen starter senere på året.

Selv Apple har været ramt af problemerne med komponentmangel og det betyder, at det kan koste dyrt, hvis der opstår problemer med produktionen, særligt hvis det går ud over komponenterne.

Starten af testproduktionen betyder også, at modellerne er så så langt i udviklingen, at de er tæt på at være færdigudviklede.

Det oplyses også, at Luxshare, som skal stå for produktionen af de billigere modeller, ikke har modtaget sine testenheder endnu, så det har ikke været muligt at starte testproduktionen der.

Se også: Guide til de bedste iPhones

Nye iPhones til efteråret – og lige om lidt

Den kommende iPhone 14 serie kommer først til efteråret, formentlig til september, så der er lidt tid endnu til at justere på småting.

Apple ventes dog også at komme med iPhone SE 3 5G til marts i år. Det er den billige og mere skrabede model, der dog har vist sig at være enormt populær – særligt på grund af det lille stramme format med skærm på 4,7 tommer.

Se også: Sammenlign priser på iPhone