Apple inviterer til event den 8. marts – lanceres iPhone SE 3?

iPhone SE 3 5G / SE+ 5G kan blive lanceret den 8. marts, hvor Apple nu officielt har inviteret til lanceringsevent. Se, hvad vi har i vente.

Apple inviterer til event den 8. marts – lanceres iPhone SE 3?

Så er det officielt: Helt som spået fra flere sider inviterer Apple nu til lanceringsevent den 8. marts og tidspunktet på dagen er som altid klokken 19.00 dansk tid. Eventet foregår fra Apple Park, hvor det streames live.

Ny lille rap iPhone

Der er ikke mange afsløringer i invitationen, kun taglinen Peak Performance, der kan dække over hvad som helst. Det spås dog, at der er tale om lanceringen af iPhone SE 3 5G eller SE+ 5G som den måske også kan komme til at hedde.

SE 3 5G / SE+ 5G er opfølgeren til den lille fikse og populære iPhone SE 2020. Den har skærm på 4,7 tommer og er altså en af de mindste telefoner på markedet. Den har alligevel den på den tid nyeste tilgængelige processor og er dermed en uhyre kraftfuld lille sag og vi forventer også, at den nye SE 3 får den nyeste Bionic A15-processor.

Derudover kan vi forvente et bedre kamera i den nye model, men formentlig stadig bare med en optik på bagsiden. Endelig vil 5G også være blandt de nye tilføjelser i forhold til forgængeren.

Se også: Priser og tilbud på iPhone

Pris og tilgængelighed

Prisen er der også rygter om allerede. Nogle rygter siger, at den vil holde samme pris som forgængeren, det vil sige pris fra 3.699 kroner. Andre rygter siger, at den bliver billigere og kan komme ned på en pris fra 2.999 kroner. Uanset hvilken pris den lander på at de to muligheder – eller hvis den lander midt i mellem – så vil det være den billigste nye iPhone fra Apple.

Du kan naturligvis læse alt fra lanceringen den 8. marts her på mobilsiden.dk og du kan se priser på iPhone SE 3 5G på mobilpriser.dk, så snart de bliver tilgængelige. Alle de normale Apple-forhandlere vil sælge den nye telefon.

Ny iPad Air

Det forventes også, at en opdateret iPad Air vil blive annonceret ved denne begivenhed. Den nuværende generation af modellen blev lanceret tilbage i 2020.

Den nye model skulle være udstyret med en hurtigere processor og 5G. Det rygtes, at den vil blive leveret med iOS 15.4, som vil gøre det muligt at låse enheden op med en ansigtsmaske.

Se også: Test af iPhone SE