Designet af iPhone SE 3 kan få stor opgradering i 2022

iPhone SE 3 ventes at komme med 5G, A15 Bionic processor og samme pris som SE 2 - designet kan dog blive markant anderledes.

Designet af iPhone SE 3 kan få stor opgradering i 2022

iPhone SE 2 kom med samme processor som iPhone 11, der var Apples nyeste flagskib på det tidspunkt, og den havde den Touch ID-funktion, som mange ønskede. Nu, mere end et år senere, har vi ingen iPhone SE 3-opdatering i butikkerne med samme processor som iPhone 12. Det siges dog, at Apple har planer om en iPhone SE 3 i 2022 og at den skal råde bod på det største minus ved iPhone SE 2.

iPhone SE 3 kan få nyt design

Ifølge MyDrivers får iPhone SE 3 et helt nyt design. Denne gang bruger Apple chassiset fra iPhone XR i stedet for det fra iPhone 8. Men Touch ID-sensoren erstattes ikke af Face ID. I stedet for at have Touch ID i hjemknappen skal iPhone SE 3 efter sigende have den funktion siddende i en knap på siden af telefonen.

Apple bruger allerede den form for Touch ID-teknologi i iPad Air 4 og iPad mini 6. Placeringen af en sensor til touch ID har vi også set tidligere, dog på Android-enheder. Med det sagt er der stadig tale om ubekræftede rygter, så tag det hele med et gran salt.

Se også: Billig iPhone SE 2

Sidste med LCD-skærm

Det hedder sig også, at iPhone SE 3 stadig kommer til at have LCD-skærm, formentlig den sidste iPhone med den skærmtype. Chippen i telefonen skal ifølge rygtet være A15 Bionic, den samme som sidder i iPhone 13-telefonerne.

Det er i hvert fald det, der forventes af den kommende generation af iPhone SE-telefon, at den får samme hardware som topmodellerne fra Apple.

Endelig ser det ud til, at iPhone SE får understøttelse af 5G denne gang. Med tanke på, at alle iPhones nu understøtter 5G, er det heller ikke nogen større overraskelse.

Se også: Pris på iPhone

Prisen holder

Startprisen skal stadig ligger på 3.699 kroner. Den billigste version skal efter sigende have 64 GB hukommelse.

Andre rygter har talt om en større SE 3 med skærm på 6,1 tommer, men den kommer måske først i 2023.

Se også: Nyheder om iPhone SE 3

Efterfølgende nyt om temaet

Siden redaktionen kørte denne artikel er der kommet nyt i sagen. Daniel Søgaard Hald fortsatte fortællingen. 22/10/2021 fulgte vi op med en ny vinkling på emnet Hvorfor får Android-telefoner ikke opdateringer som iPhones? – Du læser den her. Seneste nyheder om iPhone kan du læse her..