Flagskibstelefon fra Nokia lanceres den 11. november

Den 11. november skulle blive dagen, hvor Nokia endelig er klar med ny flagskibstelefon. Rygtet bekræftet af en Product Manager fra producenten.

Flagskibstelefon fra Nokia lanceres den 11. november

Det føles som en evighed siden, at Nokia har lanceret en rigtig flagskibstelefon. Det tyder dog på at 2021 bliver året, hvor Nokia igen vil lege med de store producenter. En ny premiumtelefon fra Nokia lanceres den 11. november.

Nokia 9 er seneste flagskib fra Nokia, lanceret i 2019, og ikke ligefrem nogen stor succes. Med atypiske kamera var  ellers et spændende bekendtskab, men resultaterne imponerede ikke. Og telefon hev ikke ligefrem de bedste anmeldelser ind – og mange enheder fik Nokia garanteret ikke solgt. Derefter var der utallige rygter om en ny topmodel; Nokia 9.1, 9.2 og til sidst 9.3. Ingen af dem blev nogensinde til noget. Heldigvis er alt håb er ikke tabt.

Læs også: Nokia X20 og X10 – prisvenlige telefoner, med lang levetid

Nokia X70 er en topmodel?

Nokia skiftede fornylig navngivning af deres telefoner, som nu benytter et X, efterfulgt af et tocifret tal. Indtil videre har dette ført til modellerne  Nokia X20 og Nokia X10, som er budget- og mellemklassetelefoner. Flere modeller er dog på vej i X-serien, fx Nokia X50 med et 108 megapixel kamera, 6.000 mAh batteri og Snapdragon 775, som ser meget interessant ud. Hvad der dog er mere spændende, er et reelt flagskib, som skal tage kampen op mod Samsung, Xiaomi, Apple og de andre store producenter.

Og dette er ikke bare længere et rygte, for Product Manager hos Nokia i Kina, Zhang Yucheng, har bekræftet at enheden lanceres den 11. november i år. Derudover er der ikke nogen officielle informationer om telefonen.

Rygter fortæller at navnet kunne blive Nokia X70 og der (selvfølgelig) er et stort fokus på dens kamera. Den skulle få en sensor, som er specialudviklet af Nokia Technology.

Det lyder altsammen meget spændende. Men selvom det nu er bekræftet, så kan vi ikke lade være med at have vores tvivl. Kommer der en flagskibstelefon fra Nokia den 11. november? Vi håber det.

Se også: Sammenlign priser på Nokia-telefoner