Google Pixel-event: Disse nyheder afslører Google næste uge

En væld af lækager efterlader ikke megen tvivl om, hvad Google afslører den 13. august. Her er alt, hvad vi ved om Pixel 9-serien, Pixel Watch 3, Pixel Buds Pro 2 og nye AI-funktioner.

Google Pixel-event: Disse nyheder afslører Google næste uge

Googles kommende Pixel-event er lige om hjørnet. Det finder nærmere bestemt sted onsdag den 13. august.

Takket være et utal af lækkede oplysninger og billeder, der er dukket op i løbet af de sidste par uger, har vi en ret god idé om, hvad vi kan forvente.

Google har allerede bekræftet, at søgegiganten afslører Pixel 9 og Pixel 9 Pro Fold, men der kan også være andre nyheder på vej – blandt andet Pixel Buds Pro 2 og måske endda Pixel Watch 3.

Her er, hvad vi indtil videre ved om Googles Pixel 9-event.

Se også: De bedste priser og tilbud på Google-telefoner

Google Pixel 9-serien får en mindre Pro-model

Sammen med den almindelige Pixel 9 forventes Google for første gang at afsløre Pixel Pro i to størrelser: en større model med en 6,8 tommer skærm og en mindre med en 6,3 tommer skærm.

Som det fremgår af det billede, som Google selv har delt, og de mange lækkede fotos, vil Pixel 9 og 9 Pro også komme med nogle tydelige designændringer. Både Pro- og standardmodellerne får fladere kanter og et afrundet kameramodul, der stikker ud fra bagsiden.

Pixel 9 Pro i rosa. Foto: OnLeaks/Android Headlines

Et lækket specifikationsark fra OnLeaks viser, at Pixel 9 Pro-modellerne kommer med en G4 Tensor-chip og 16 GB RAM. Pixel 9-basismodellen får den samme chip, men kun 12 GB RAM. Begge telefoner vil formentlig starte med 128 GB lagerplads, mens Pro-modellerne kan fås med op til 1 TB lager.

Kameraerne på begge enheder vil sandsynligvis også få nogle opdateringer, og det lækkede specifikationsark viser Pixel 9 med et 10,5 megapixel selfiekamera, et 50 megapixel primært kamera og en 48 megapixel sensor med ultravidvinkellinse.

Pixel 9 Pro får et 42 megapixel selfiekamera og tre kameraer på bagsiden: et 50 megapixel primært kamera, et 48 megapixel kamera med ultravidvinkellinse og et 48 megapixel kamera med telefotolinse.

Et lækket specifikationsark afslører en stor udgave af Pixel 9 Pro. Foto: OnLeaks/91mobiles

En anden rygtet ændring, der kommer til Pixel 9-serien, er tilføjelsen af Samsungs Exynos 5400-modem, der potentielt kan drive en satellit-SOS-funktion i stil med nyere iPhones.

Derudover viser oplysninger fra Android Authority, at Pixel 9-serien får en ultralydsfingeraftrykssensor. Det kan formentlig forbedre nogle af de problemer, som brugerne har haft med den eksisterende optiske sensor under skærmen.

Pixel 9 forventes at komme i farverne obsidian, porcelæn, rosa og grøn, mens Pro-modellen rygtes at komme i farverne kul, porcelæn, rose og hassel.

Se også: Google Pixel 9 kommer med sidste års Android 14

Pixel 9 Pro Fold bliver højere og slankere

De tre telefoner er ikke de eneste, som Google planlægger at lancere sidst på sommeren. Google gør også klar til lanceringen af næste generation af foldbare telefoner, som nu hedder Pixel 9 Pro Fold.

Sammenlignet med sidste års foldbare mobil ser Pixel 9 Pro Fold ud til at være højere og slankere. Denne designændring afspejles også i det redesignede kamerahus på bagsiden, som nu kommer med to sæt kameraer.

Dette billede af Pixel 9 Pro Fold kommer direkte fra Google. Foto: Google

Google Pixel 9 Pro Fold skulle komme med en 6,3 tommer stor udvendig skærm og en 8 tommer stor indvendig skærm. Det er større end den originale Pixel Folds 5,8 tommer ydre skærm og 7,6 tommer indvendige skærm.

Andre lækager tyder på, at Pixel 9 Pro Fold bliver tyndere end sin forgænger, idet den måler 5,1 millimeter, når den er foldet ud, og 10,5 millimeter, når den er foldet sammen. Den kan også ligge helt fladt, når den er foldet ud.

Et lækket specifikationsark indikerer, at Pixel 9 Pro Fold kommer med den samme G4 Tensor-chip som de andre Pixel 9-modeller og 16 GB RAM. Den ser ud til at få et 10 megapixel selfiekamera og et 48 megapixel primært kamera, et 10,5 megapixel kamera med ultravidvinkel og til sidst et 10,8 megapixel kamera med telefotolinse. Pixel Fold forventes at komme i farverne porcelæn og obsidian.

Se også: Billeder af Google Pixel Fold 2 lækket – dette ved vi

Flere nye, unikke AI-funktioner på vej

Når Samsung og nu Apple gør en stor dyd ud af at introducere nye AI-funktioner til deres telefoner, er det ingen overraskelse at se Google gøre det samme.

Lækket marketingmateriale fra OnLeaks viser blandt andet en ny Pixel Screenshots-funktion, der “hjælper dig med at gemme information, som du gerne vil huske senere – som begivenheder, steder og meget mere.”

Lækket marketingmateriale viser en ny ‘Pixel Screenshots’-funktion. Foto: OnLeaks/91mobiles

Det stemmer overens med en tidligere lækage fra Android Police, som viser, at funktionen kan “gemme og behandle nyttige detaljer” fra dine skærmbilleder, så du kan søge i dem.

Det lyder lidt som Microsofts kontroversielle Recall-funktion, men ser ud til kun at virke på de skærmbilleder, som du tager manuelt, i stedet for kontinuerligt at scanne alt på din enhed. Markedsføringsmaterialet viser også en integration med Googles AI-chatbot Gemini sammen med funktionen ”Tegn cirkel og søg”.

Denne funktion ser ud til at bruge AI til at omdanne baggrunden på et foto fuldstændigt. Foto: OnLeaks/Android Headlines

En lækket Pixel 9-reklame offentliggjort af Android Headlines gav os et glimt af en funktion kaldet “Add Me”, som ser ud til at bruge AI til at placere personer, som oprindeligt ikke var på et foto. Det ser ud til, at Google også planlægger at opdatere sit Magic Editor-værktøj, så du kan udskifte baggrunden på et billede baseret på en prompt.

Se også: Dårligt nyt for Apple: Særlig aftale med Google er ulovlig

Pixel Buds Pro 2 med ørestøtte

Der er allerede gået to år siden lanceringen af de originale in ear-høretelefoner Pixel Buds Pro. Nu ser det ud til, at Google planlægger at opdatere dem.

Lækkede billeder fra OnLeaks viser Pixel Buds Pro 2 med en lille ”wing-tip”, der stikker ud fra siden af hver høretelefon – lidt som en mindre version af ørestøtten på de originale Pixel Buds.

Andre små ændringer omfatter et opladningsetui, der ser ud til at komme med en lille højttaler – formentlig for at udsende en lyd, når du bruger Googles Find min-funktion. Pixel Buds Pro 2 forventes at komme i grå, hvid, grøn og pink.

Pixel Buds Pro 2 i mintgrøn. Foto: OnLeaks/Android Headlines

Vi har måske en god idé om, hvordan Pixel Buds Pro 2 kommer til at se ud. Vi ved dog endnu ikke meget om specifikationerne. En liste af specifikationer, der blev spottet tidligere i år, antyder, at etuiet kan komme med et større batteri på 650 mAh. Pixel Buds Pro 2 har formentlig den samme aktive støjreduktion og de samme multipoint-funktioner som forgængeren.

Se også: Store nyheder ruller ud til Googles Pixel-produkter

Et Pixel Watch 3 i to størrelser og med større skærme

Indtil videre har vi kun set billeder af Pixel Watch 3, der viser en enhed med et lidt større design. I modsætning til sin forgænger forventes Pixel Watch 3 at komme i to størrelser: 41 og 45 millimeter.

Det rygtes, at 41 millimeter-versionen kommer med en 10 procent større skærm end sin forgænger i samme størrelse urkasse takket være tyndere rammer.

Pixel Watch 3 med 45 millimeter urkasse. Foto: OnLeaks/Android Headlines

Nye lækkede billeder tyder også på, at begge Pixel Watch 3-modeller får en mere lysstærk skærm med en lysstyrke på 2.000 nits og en Ultra-wideband-chip, der kan gøre sporing af uret mere præcis. Det rygtes også, at udgaven med 41 millimeter skærm kommer med et lidt større 310 mAh batteri og 20 procent hurtigere opladning end Pixel Watch 2.

Begge størrelser kan tilbyde op til 24 timers batterilevetid med “altid aktiv skærm” slået til eller op til 36 timer med en ny batterisparetilstand, viser lækkede marketingmaterialer.

De lækkede billeder viser også understøttelse af offline Google Maps, nye muligheder for at betjene en Pixel-telefons kamera og muligheden for at se live-visning fra et Nest Cam og en Nest-videodørklokke direkte fra dit Pixel-ur.

Pixel Watch 3 kan komme med en ny batterisparetilstand. Foto: Android Headlines

Desværre kan du muligvis ikke bruge dine nuværende Pixel Watch 2-urremme med den større 45 millimeter udgave af Pixel Watch 3. Et rygte lyder, at 45 millimeter-udgaven har en “ændret” hængseldesign, der kan gøre den inkompatibel med mindre urremme.

Se også: Google Pixel Watch 3: Design og specifikationer lækket

Nu mangler vi kun priserne

Det er svært at forestille sig, at Google kan finde mange overraskelser frem på onsdag. Det lader nemlig til, at de fleste produkter allerede er blevet lækket i massivt omfang. Til gengæld mangler vi nogle priser, og her kan man jo håbe, at Google kan overraske positivt.

Se også: Google TV Streamer er en større, bedre og dyrere Chromecast