iPhone SE 2022 får navnet SE+ 5G

Lanceringen af iPhone SE+ 5G står lige på trapperne, men den store 5,7" version ser ud til først at komme tidligst i 2023.

iPhone SE 2022 får navnet SE+ 5G

Vi ved allerede, at der kommer en ny iPhone SE-model fra Apple dette forår, og at den formentlig får et lidt forældet design – et forældet design kan mange nok leve med, da prisen på telefonen er betydeligt lavere end på Apples hovedserie af iPhones.

Ny billig iPhone får 5G

Ifølge Display Supply Chain Consultants-dirktør, Ross Young, kommer den til at få navnet iPhone SE+ 5G.

Som navnet antyder, får telefonen understøttelse af 5G, men har samme design og samme LCD-skærm på 4,7 tommer som på forgængeren samt Touch ID.

Den ventes dog at få A15 Bionic-chippen fra iPhone 13-serien, så det bliver en uhyre rap lille mobil. Og den er lige på trapperne, ser det ud til.

Tre endnu ikke udgivne Apple-enheder er blevet certificeret af den russisk-baserede reguleringsmyndighed EEC (Eurasian Economic Commission). De bærer identifikationskoderne A2595, A2783 og A2784, som menes at være betegnelserne for tredje generation af iPhone SE, der altså ventes at blive kaldt for SE+ 5G).

Se også: Test af iPhone SE 2020

Større SE-model i 2023 eller 2024

I 2023 eller 2024 skal der dog komme en ny generation af iPhone SE med en skærm på 5,7 tommer, denne gang formentlig af OLED-variant, hvis priserne på den slags skærme falder tilstrækkeligt inden da.

Det er mest sandsynligt, at den kommer i 2024. Dette skyldes, at Apples iPhone SE-udgivelser indtil nu ikke ligefrem har været konsekvente. Første generation af iPhone SE blev udgivet i 2016 og anden generation af modellen blev udgivet i 2020, og nu bliver den kommende tredje generation af modellen med understøttelse af 5G først lanceret to år senere.

Det betyder, at i modsætning til Apples flagskibs-iPhones, der opdateres årligt, ser der ikke ud til at være nogen fast tidsplan, som vi kender til, når det kommer til iPhone SE. 2024 føles derfor som en mere plausibel tidsramme.

Se også: Pris på iPhone SE 2020