iPhone SE 3 i begyndelsen af 2022

iPhone SE 3 ventes at komme i starten af 2022 med 5G - dermed bliver det den billigste iPhone med fremtidens 5G-teknologien.

iPhone SE 3 i begyndelsen af 2022

For et par måneder siden kom iPhone 13-serien på markedet, og det ser ud til, at Apples næste lancering, nemlig den nye version af iPhone SE, kan komme snart. Ifølge rygterne sender Apple iPhone SE 3 på gaden i første kvartal af 2022, det vil sige formentlig i marts eller april.

Det er samme tidspunkt på året, som iPhone SE 2 blev lanceret på i 2020.

iPhone SE 3 i 30 millioner enheder

Ifølge 9to5Mac: ”Apple fastholder planen om at lancere sin tredje generation af iPhone SE i 1. kvartal 22 og fire modeller i en ny serie i 2. halvår 22. Tredje generation af iPhone SE forventes at blive et vigtigt instrument, der kan hjælpe Apple med at etablere sig i markedssegmentet for 5G-smartphones i mellemklassen. Produktionsmængden for 2022 forventes at nå op på 25-30 millioner enheder.”

Se også: Billig iPhone med 5G

Billigste iPhone med 5G

Vi ved dog ikke ret meget om den kommende SE-model. Vi regner dog med, at den understøtter 5G. Stemmer det, bliver det den billigete 5G-model fra Apples side. Den skal også have den nyeste A15 Bionic-chip, som også iPhone 13-serien har.

Når det kommer til design, siges den at ligne den et par år gamle iPhone XR med en notch på skærmen og et enkelt kamera på bagsiden, samt Face ID. Der er mange, der ser frem imod denne SE-model, så den skal nok flyve ned fra hylderne, når den kommer og sikre tech-giganten en god portion markedsandel.

Se også: Nyheder om iPhone