Motorola Razr 2022-design vist frem

Motorola er på vej næste en ny foldbar Razr-smartphone. Senest har Lenovos vicedirektør vist telefonen frem, og Motorola har på sociale medier teaset for telefonen.

Motorola Razr 2022-design vist frem

Meget er blevet sagt om den kommende Motorola Razr 2022 med kodenavnet Maven de seneste måneder, og endelig har vi fået et officielt kig på den nye telefon takket være billeder, som Lenovo Mobile Chinas direktør, Chen Jin, har vist frem.

På billederne kan vi se telefonens foldbare design.

Se også: Priser på motorola-telefoner

Foldbar telefon med rundere design

Det første billede viser telefonen foldet ud, og her kan vi se, at den har rundere hjørner og en mindre kant end de to tidligere Razr-telefoner.

En produktvideo er blevet delt på Weibo, og her får vi glimt af telefonens silhuet og de vigtigste designelementer som den større udvendige skærm, det nye dual kamera, samt det nye design af hængslet.

Specifikationer på Razr 2022

Ifølge de specifikationer, der for nylig blev lækket, får Moto Razr 2022 en P-OLED foldbar skærm på 6,7 tommer med en helt ny hængselmekanisme og en opdateringshastighed på 120 Hz.

Den udvendige skærm forventes at være vokset til 3 tommer, mens sensoren i det primære kamera får en opløsning på 50 megapixel. Den anden kamerasensor får en ultravidvinklet linse og en opløsning på 13 megapixel.

Mulig dansk pris – bliver billigere end forrige Razr

Det er allerede bekræftet, at saft og kraft kommer fra Qualcomms Snapdragon 8+ Gen 1-chipset, og at man kan få op til 12 GB RAM og 512 GB hukommelse.

I Europa siges telefonen at få en pris omkring 1.149 euro. Det bliver noget billigere end den forrige Motorola Razr 5G fra september 2020, som startede ved 1.499 euro, eller hvad der i Danmark blev 10.999 kroner. Det kunne altså indikere, at dette års Motorola Razr kommer til at koste omkring 8.500 kroner.

Se også: Sammenlign priser på telefoner