Nothing viser årets produktplaner 23. marts

Nothing er klar til at lancere nye produkter den 23. marts - formentlig får vi selskabets første smartphone at se.

Nothing viser årets produktplaner 23. marts

Carl Peis nye selskab, Nothing, afholder event den 23. marts, og navnet på eventet er ikke mindre end The Truth. Ved det event præsenterer selskabets de produkter, der er planlagt for lancering i 2022.

Første smartphone på vej

Et af de produkter bliver formentlig den meget omtalte Nothing-smartphone, som Pei efter sigende har vist frem til CEO for Qualcomm, Cristiano Amon.

Det er da også umuligt at undgå det lille Qualcomm-logo, der har sneget sig ind i det nederste højre hjørne på eventets førsteside. Ikke så underligt, da Nothing er en af Qualcomms officielle partnere.

nothinh the truth qualcomm

I en kort teaser for eventet bliver vi spurgt ”What if 2021 was just a warm up?”, der formentlig henviser til selskabets første produkt, Nothing ear (1), der kom i slutningen af juli 2021.

Se også: Priser på headset

Flere produkter kan være på vej

Vi har endnu ikke rigtig fået nogen rygter eller lækkede oplysninger om Nothing-telefonen, vi ved blot at den eksisterer. Det er muligt, at der dukker mere information op de kommende uger, officielt eller uofficielt, især med tanke på Peis mange års erfaring med at lancere OnePlus-produkter.

Nothing har indsamlet 144 millioner dollars til at udvikle sine produkter og er i gang med at gøre klar til endnu en omgang investeringer fra sit community.

Totalt består selskabet af 300 personer, og på seks måneder er det lykkedes dem at sælge 400 000 par Nothing ear (1)-høretelefoner. Se de bedste priser på Ear(1) her.

Se også: Test af de bedste headset