OnePlus 10T lanceret med ekstremt hurtig opladning – se pris

OnePlus lancerer i dag den nye OnePlus 10T, der først og fremmest vil imponere med kraftfuld processor og ekstremt hurtig opladning.

OnePlus 10T lanceret med ekstremt hurtig opladning – se pris

En mobil bruges i dag til alt muligt lige fra browsing, gaming, streaming, opkald, arbejde til sociale medier, navigation, bank, studier og vi skal komme efter dig. Derfor er det naturligvis vigtigt, at en mobil kan håndtere de mange daglige opgaver og udfordringer, den udsættes for. Det lader også til at være tanken bag den nye OnePlus 10T.

Stærk ydeevne og avanceret kølesystem

Først og fremmest set vi det med det kraftige Snapdragon 8 Gen 1 Mobile Platform-chipset kombineret med op til 16 GB RAM.

Det giver hurtigste CPU- og GPU-hastigheder til dato på en OnePlus-mobil. Telefonen er også udstyret med det, OnePlus kalder for det ”største og mest avanceret kølesystem nogensinde i en OnePlus-telefon”.

Det betyder, at telefonen kan håndtere ekstremt mange og tunge apps og tjenester på samme tid.

Se også: Kraftfulde telefoner

150W oplader og 80W oplader til bilen

Med opladningssystemet 150W SUPERVOOC Edurance Edition kan OnePlus 10T få strøm til en hel dag på kun 10 minutter. Vil man have en fuld opladning, skal man sætte 19 minutter af til det.

OnePlus har opdateret opladningssystemet, så det kan levere 28 procent batteri på kun tre minutter. Herefter falder opladningshastigheden så lidt, men en fuld opladning fra 0-100 procent tager altså alligevel kun 19 minutter.

Batteriet i telefonen er på 4.800 mAh. OnePlus forklarer, at de har øget sikkerheden for batteriet med en række nye teknologier, heriblandt en dobbelt opladningspumpe samt Battery Health Engine, der forlænger batteriets levetid og kapacitet. Op til 1.600 opladninger skulle batteriet holde til.

OnePlus lancerer samtidig den nye OnePlus SUPERVOOC 80W biloplader, der gør det muligt for brugerne hurtigt at lade deres enheder op i bilen, mens de er på farten.

Bilopladeren kan lade OnePlus 10T med op til 50 procent strøm på kun 11 minutter og en fuld opladning på 29 minutter.

oneplus supervooc til biler

Se også: Telefoner med lang batteritid

Bedre antenne

Noget, som OnePlus ikke har satset så meget på i sine telefoner hidtil, er lav sar-værdi og høj antennekvalitet. Måske det ændrer sig med OnePlus 10T, der kommer med et 360 graders antennessystem, der består af 15 antenner, der skulle sikre et stærkere WiFi- og mobilsignal.

De 15 antenner er placeret over alt på telefonen, så der altid vil være god forbindelse uanset, hvordan du holder telefonen. I skrivende stund har vi ikke kunnet få oplyst SAR-værdien på 10T.

Med funktionen Smart Link bliver uploadhastigheder styrket, særligt i områder med lav dækning.

Se også: Telefoner med bedst antenne

Kamera og skærm

På bagsiden af den nye OnePlus 10T finder vi et triplekamerasystem, der kommer med Sonys 50 megapixel IMX766-sensor med optisk billedstabilisering, Nightscape 2.0 og forbedret HDR-understøttelse. Det skulle sikre bedre billeder i lyssvage omgivelser.

Sammen med det primære kamera finder vi også et ultravidvinkel-kamera samt et makrokamera.

Skærmen er på 6,7” skærm, der understøtter HDR10+ og 10-bit farvedybde og den har adaptiv opdateringsfrekvens på 120 Hz. Skærmens lysstyrke har maksimum på 950 nits.

Se også: Hvilke telefoner tager de bedste billeder?

OxygenOS 13 kommer senere i år

OnePlus 10T er præinstalleret med OxygenOS 12.1 baseret på Android 12. OxygenOS 13 bliver tilgængelig senere på året.

Telefonen kommer i farverne Moonstone Black og Jade Green.

Pris og tilgængelighed

OnePlus 10T 5G bliver sat til salg den 25. august, og kan forudbestilles i dag. Frem til den 24. august er det muligt at købe en bundle pakke, hvor man får Nord Buds med i købet til en værdi af 399 kroner.

Herunder er de tilgængelige modeller samt danske priser.

  • 8 RAM + 128 GB: 5.499 kroner
  • 16 RAM + 256 GB: 6.299 kroner
  • SUPERVOOC 80W: 499 kroner

Find priser på OnePlus telefoner