OnePlus løfter sløret for Nord 2 PAC-MAN Edition

OnePlus viser nu hvordan OnePlus Nord 2 i den selvlysende PAC-MAN Edition ser ud. Se pris, specifikationer og indhold i OnePlus Nord 2 × PAC-MAN Edition her.

For netop en uge siden afslørede OnePlus, at de var på vej med en selvlysende telefon. Ja, den er god nok! I dag er OnePlus klar til at vise telefonen frem, som er meget mere end bare en selvlysende bagside. Her er alt du skal vide om OnePlus Nord 2 x PAC-MAN Edition med pris, specifikationer, indhold i æsken og hvad der er anderledes i denne model.

Er du verdens største fan af PAC-MAN, behøver du ikke lede længere efter den perfekt mobiltelefon til dig. OnePlus har nemlig løftet sløret for deres PAC-MAN-inpirerede smartphone, som byder på en helt speciel hardware- og software oplevelse. OnePlus Nord 2 i PAC-MAN Edition har et helt specielt design samt en brugerflade med PAC-MAN elementer og easter eggs. Nu får vi endelig lov at se designet på OnePlus Nord 2 x PAC-MAN Edition.

Læs også: Test af OnePlus Nord 2 5G – Årets overraskelse

Sådan ser OnePlus Nord 2 x PAC-MAN Edition ud

Der er spændende designændringer på denne udgave af den gode OnePlus Nord 2. OnePlus Nord 2 blev lanceret i farverne Gray Sierra og Blue Haze, som er nogle fine, men også lidt traditionelle farver til smartphones. Traditionel er den nye PAC-MAN-udgave derimod ikke.

OnePlus Nord 2 x PAC-MAN Edition har samme mål og form, men byder på et helt andet design på bagsiden. I dagslys har telefonen en sølvfarvet bagside krydret med en gul PAC-MAN og de prikker, som man ser i det klassiske spil. Når mørket trænger sig på, viser OnePlus Nord 2 x PAC-MAN Edition en anden side af sig selv. Bagsiden er nemlig selvlysende og viser en labyrint inspireret af det klassiske spil. Alert Slider’en på Nord 2, hvor man skifter lydprofil, er farvet mørkeblå, hvilket også er inspireret fra PAC-MAN spillet.

OnePlus Nord 2 × PAC-MAN Edition
OnePlus Nord 2 × PAC-MAN Edition med dens selvlysende bagside.

Også OxygenOS-brugerfladen på denne udgave af Nord 2 har PAC-MAN-inspirerede elementer. Her finder man ikoner, dynamiske baggrunde, ringetoner samt flere easter eggs.

Selvfølgelig er der også installeret PAC-MAN på denne Nord 2. Den kommer med præinstalleret PAC-MAN 256.

OnePlus Nord 2 x PAC-MAN Edition kommer desuden med en “holder” af kopi-Lego med populære karakterer fra arkadeklassikeren.

OnePlus Nord 2 × PAC-MAN Edition
Indholdet i OnePlus Nord 2 × PAC-MAN Edition, inklusiv kopi-Lego.

Læs også: OnePlus Nord 2 har billigste pris nogensinde

Pris og specifikationer på OnePlus Nord 2 PAC-MAN

OnePlus Nord 2 x PAC-MAN Edition er den store udgave af Nord 2 med 12 GB RAM og 256 GB lagerplads. Denne OnePlus Nord 2 koster normalt 3.899 kroner, men denne specielle udgave koster 4.099 kroner. OnePlus Nord 2 x PAC-MAN Edition er udelukkende tilgængelig i OnePlus’ egen onlineshop.

OnePlus Nord 2 imponerer med en lynhurtig MediaTek Dimensity 1200-AI-chip, 90 Hz AMOLED-skærm, 4.500 mAh batteri med 65W-hurtigopladning samt et imponerende godt kamera. Her kan du se hvordan kameraet i OnePlus Nord 2 er i sammenligning med det allerbedste smartphonekamera på markedet.

Se også: De bedste OnePlus-telefoner til prisen