OnePlus Nord CE 2 – den nye konge blandt de billige telefoner?

Om en uge præsenterer OnePlus efterfølgeren til den populære Nord CE 5G - og den ser lovende ud. Se de rygtede specifikationer på OnePlus Nord CE 2 5G.

OnePlus Nord CE 2 – den nye konge blandt de billige telefoner?

I næste uge står OnePlus klar til at lancere en ny prisbillig smartphone, hvor der er fokus på value for money. OnePlus giver nu et hurtigt indtryk af OnePlus Nord CE 2 5G, og så er nogle af de første specifikationer dukket op. Her er alt vi ved om OnePlus Nord CE 2 5G.

Se også: De bedste OnePlus til prisen

OnePlus Nord CE 2 5G får super hurtig opladning

OnePlus er gået fra at lave flagskibstelefoner til en attraktiv pris, til at lave mere high-end og dyrere smartphones – og nu til at tilbyde modeller i flere prisklasser, ligesom vi ser flere af de store producenter gøre. Lige meget om du vil have en flagskibstelefon, en mellemklassetelefon eller en budgettelefon, har OnePlus noget at byde ind med. Og vi må sige, at OnePlus generelt har klaret deres indtræden i den billigere prisklasse ganske overbevisende, hvor man får utroligt meget telefon for pengene – et godt bud på det er deres seneste Nord 2-telefon.

Lidt billigere end Nord 2 finder vi Nord CE, der blev lanceret i juni sidste år og hurtigt blev et hit for producenten. I næste uge, den 17. februar, er OnePlus klar med afløseren til denne model. OnePlus Nord CE 2 5G bliver navnet, og den vil blandt andet byde på super hurtig opladning.

OnePlus Nord CE 2 5G får nemlig Oppos vilde 65W SuperVOOC-hurtigopladning, der giver nok strøm til en hel dag på blot 15 minutter.

Bedre kamera og ydelse

OnePlus’ Nord 2 imponerede til prisen med dens gode kamera – og nu går der altså rygter om, at også Nord CE 2 vil få et forbedret kamera – og kameraer er netop noget OnePlus er blevet meget bedre til.

Kameraet i Nord CE 2 skulle bestå af et 64 megapixel hovedkamera, et 8 megapixel ultravidvinkelkamera og et lille 2 megapixel makrokamera.

En af de ting der imponerende allermest ved Nord 2 var dens ydelse med det nye MediaTek Dimensity 1200-chipset. Også Nord CE 2 vil byde på et MediaTek-chipset, nemlig Dimensity 900 – så må vi se om det også gør det godt. Men kender vi OnePlus ret, vil der ikke være mange på ydeevne i den kommende smartphone.

Skærmen bliver på samme 6,4 tommer, som Nord 2 – og mon ikke designet også bliver lig denne. De første så klip af designet viser i hvert fald, at der ikke vil være de store overraskelser.

Og så har producenten også afsløret, at Nord CE 2 vil have et 3,5 mm jackstik. Andre rygter nævner 8 GB RAM, 128 GB lagerplads, Bluetooth 5.2 og et 4.500 mA batteri i OnePlus Nord CE 2.

Se også: Test af mobiltelefoner fra OnePlus

Pris på OnePlus Nord CE 2?

Der er endnu ikke afsløret en pris på OnePlus Nord CE 2, men den forventes at koste det samme som dens forgænger. Passer dette, bliver prisen på OnePlus Nord CE 2 2.499 kroner.

OnePlus lancerer Nord CE 2 den 17. februar – angiveligt sammen med et par nye smart-tv. Vi følger med i præsentationen.

De bedste priser på OnePlus Nord CE 5G 8 GB RAM + 128 GB

Opdateret 25/4 2024

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
Telenor
Mindstepris
1.999,-
1.999,-
Salgsbutikken
Mindstepris
2.591,-
2.591,-
Telegiganten
Mindstepris
2.625,-
2.625,-

OnePlus Nord CE 5G 8 GB RAM + 128 GB udbydes af 9 udbydere. Du kan spare op til 1.125,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på OnePlus Nord CE 5G 8 GB RAM + 128 GB

Sammenlign aktuelle priser hos 9 webshops »