Rygte: Apple tester flere foldbare prototyper

Apple skulle være godt i gang med at teste foldbare telefoner, men de er stadig skeptiske i forhold til det nye format - det må ikke være et skridt tilbage.

Rygte: Apple tester flere foldbare prototyper

Skal vi tro de seneste rygter, er Apple i gang med at udvikle en foldbar iPhone. Ifølge en række tweets fra @dylandkt er Apple allerede i gang med at konstruere og udvikle flere forskellige foldbare prototyper af iPhones, som de er i gang med at teste.

Det betyder dog ikke, at det er produkter, der kommer på markedet i den nærmeste fremtid.

Stadig skeptiske overfor foldbare telefoner

Årsagen til det er, at Apple ifølge et sådant tweet stadig er ret skeptiske overfor hele projektet og derfor også er forsigtige med at tage det foldbare design til sig. De er nemlig ikke sikre på, at det foldbare design er kommet for at blive, eller om det bliver en form for døgnflue, som forbrugerne bliver trætte af.

Det er jo sket før, hvor for eksempel glasfrie 3D-displays ikke længere var interessante og forsvandt fra markedet.

I et tweet står der også, at Apple vil sikre, at en eventuel ny formfaktor som den foldbare ikke bliver et skridt tilbage fra den nuværende formfaktor.

Med andre ord vil de have en bedre formfaktor, ikke risikere en værre og det i en sådan grad, at de som sagt vil se, om det foldbare design holder i længden, inden de er villige til at hoppe med på vognen.

Se også: Billige foldbare telefoner

Tager sig god tid med ny teknologi

Apple er kendt for at tage sig god tid, når det kommer til at tage nye funktioner til sig, så det er egentlig ikke overraskende. Samtidig siges det også, at Apple på et tidspunkt ude i fremtiden, måske ti år frem, kan have planer om at erstatte iPhones med smarte briller.

Det er ikke rigtig til at sige, hvordan det skal hjælpe den proces og det mål at også udvikle en foldbar telefon.

Se også: Billigste priser på iPhone