Rygte: Samsung Galaxy S26-serien får helt nye navne

Ifølge de nyeste rygter om den kommende Samsung Galaxy S26-serie kan der være nye navne på tapetet. Note-navnet står til et comeback.

Rygte: Samsung Galaxy S26-serien får helt nye navne

Folk på internettet ser ikke ud til at kunne lide Googles nye navngivning af smartphones, selvom det giver mening: Der er en standard Pixel 9, som er den laveste specifikation, to Pro-modeller i to størrelser og en Pro Fold.

Er du en af dem, vil du formentlig heller ikke bryde dig om de kommende modelnavne, som Samsung pønser på.

Se også: De bedste priser og tilbud på Samsung-telefoner

Nye navne på vej til Galaxy S26-serien

Ifølge et tip på X kommer den kommende Galaxy S26 Ultra ikke til at hedde dette. I stedet skulle Samsung Galaxy S26 Note være på tapetet. Årsagen skulle være et ønske om at fremhæve den indbyggede S Pen-funktonalitet, som stammer fra den nu nedlagte Note-serie.

Det er dog ikke alt. Samsung Galaxy S26+ kommer måske til at hedde Galaxy S26 Pro, og vi antager, at det skyldes, at Samsung endelig har fået øje på trenden med Pro-modeller overalt. Netop det ord mangler i øjeblikket i Samsungs portefølje af smartphones.

Det er stadig meget tidligt, så meget kan nå at ske endnu. Den sydkoreanske kilde påpeger også, at det blot skulle være overvejelser, som Samsung går med i skrivende stund. Den kommende ændring af Samsungs modelnavne er altså endnu ikke hugget i sten.

Se også: Samsung Galaxy AI kommer til billigere smartphones

Rygter om Samsung Galaxy S25-serien

Inden vi når til Galaxy S26-serien, skal vi dog lige igennem den førstkommende Galaxy S25-serie, som står til at blive annonceret enten i januar eller februar 2024. Først et år senere får vi Galaxy S26-serien med de mulige nye navne at se.

Da Galaxy S25-serien ikke er mange måneder fra at blive annonceret, har vi noget mere troværdige rygter at arbejde med. Læs meget mere om rygter, lækkede oplysninger og mulige danske priser på den kommende topmodel Samsung Galaxy S25 Ultra.

Læs også: Seneste nyt om 5G-telefoner