Samsung S23 og S23+ får samme telefotokamera som forgængerne

Meget tyder på, at Samsung Galaxy S23 og S23+ får samme hovedkamera som på forgængerne S22 og S22+.

Samsung S23 og S23+ får samme telefotokamera som forgængerne

I sidste uge hørte vi et nyt rygte, der handlede om selfiekameraet i næste års Galaxy S23 og S23+-modeller fra Samsung. Det var godt nyt, for ifølge rygtet får næste års S-modeller en opgradering af selfiekameraet. Det samme lader desværre ikke til at gøre sig gældende for hovedkameraet.

Samme kamera som sidste års S22

Ifølge samme kilde får S23 og S23+ samme telefotokamera med 50 megapixel opløsning, som vi kender fra dette års modeller, S22 og S22+. Der bliver formentlig også tale om 3x zoom som på S22-modellerne, og det kan tilmed være helt det samme setup, inklusive den samme sensor.

Netop de detaljer har vi ganske vist endnu ikke hørt noget specifikt om.

Hvordan det kommer til at se ud for S23 Ultra, ved vi endnu ikke, men det ser ud til, at de øvrige S-modeller må leve med samme setup endnu et år.

Se også: Telefoner med bedste kamera

Samsung kan forbedre kameraet på andre måder

Det er indtil videre et ubekræftet rygte, og da der stadig er mange måneder til lanceringen, kan alt endnu nå at ændre sig, selvom disse oplysninger skulle stemme lige nu. Samsung har masser af tid til at ændre på sine planer for S23-serien.

Hvis det ender med at blive det samme kamera, håber vi, at Samsung har andre opdateringer i ærmet til S23 og S23+, altså udover højere opløsning i selfiekameraet. Softwareforbedringer kan sagtens løfte kamera- og billedkvaliteten

2022 har budt på mange mindre opdateringer i efterfølgerne til ældre modeller hos de fleste producenter, og vi har helt sikkert oplevet mere interessante tider i mobilverden. Vi håber på et bedre 2023.

Se også: Find priser på Galaxy telefoner