Xiaomi 12 Ultra får Leicas ikoniske røde logo

Xiaomi 12 Ultra skulle blive prydet med den legendariske Leica-logo på bagsiden lige over kamerahuset - det er aldrig sket før.

Xiaomi 12 Ultra får Leicas ikoniske røde logo

Et billede af bagpanelet på Xiaomi 12 Ultra er blevet delt af den produktive leakster Digital Chat Station på Weibo sammen med bekræftelsen på, at Leica vil sætte sit logo på Xiaomi 12 Ultra.

Leica-ikonet på en telefon

Det vil være første gang, at en telefon får det ikoniske logo uden for Leicas egen, ret eksklusive Leitz 1-telefon. Huawei har tidligere haft samarbejde med Leica, men det er stoppet efter Xiaomi har annonceret samarbejde med dem.

Den første telefon fra Huawei i samarbejdet var P9 – her var Leica-navnet på telefonen, men ikke i form af Leicas berømte logo.

Digital Chat Station har desuden bekræftet oplysningerne om, at Xiaomi 12 Ultras bagpanel vil komme i sort læder eller hvid keramik.

Se også: Hvilken telefon har det bedste kamera?

Kameraspecifikationer på Xiaomi 12 Ultra

Angående kameraspecifikationerne vil Xiaomi 12 Ultra have de samme tredobbelte kameraspecifikationer på bagsiden – 50MP 24mm wide kamera, 48MP 120mm periskop zoom og et 48MP 12mm ultrawide kamera.

Da Xiaomi og Leica annoncerede deres partnerskab, teasede de, at det første produkt med Leica-mærket vil ankomme i juli. Vi får se, om det bliver Xiaomi 12 Ultra eller 12S.

Se også: Sammenlign priser på Xiaomi 12 Pro