Afstemning: Hvornår er din sikkerhedsopdatering fra?

Hvornår er sikkerhedsopdateringen på din telefon fra? Deltag i afstemningen i artiklen.

Afstemning: Hvornår er din sikkerhedsopdatering fra?

Der er blandt Android-producenterne kommet større og større fokus på opdatering af telefoner. Men hvor gode er de egentlig til at sende sikkerhedsopdateringer ud? Stem nederst i artiklen.

Samsung har oppet sig og sætter i dag standarden for, hvor længe Android-telefoner bliver holdt opdateret. En lang række telefoner fra Samsung får tre års Android-opdateringer samt mindst fire års sikkerhedsopdatering. Når man sammenligner med Apples iPhone, så er der stadig lidt vej endnu, men vi nærmer os. Og det er dejligt for os og vores pengepung, at producenterne bliver bedre til opdateringer. En telefon som holdes opdateret, er sikrere i brug i længere tid. Og vi beholder nemlig vores telefoner i længere tid end tidligere.

Sikkerhedsopdateringer lukker huller, som giver hackere og malware frit spil. Men Android-opdateringer kan også sikre privatlivet bedre, da dette netop er noget der er kommet fokus på.

Læs også: Nu holder din Samsung telefon længere

Hvem skal overgå Samsung?

Hvem havde troet Samsung skulle blive kongen af opdateringer i Android-verdenen? Tidligere satte OnePlus standarden, men er faldet lidt af på den. Seneste udmelding er fra OnePlus er, at deres kommende OnePlus 9-serie vil blive holdt opdateret til 2023, mens sikkerhedsopdateringer fortsætter et år mere. Og det skulle angiveligt være et minimum. Så det tyder altså ikke på, at OnePlus vil overgå Samsung, men hvem vil så? Det må tiden vise.

Nu skal du dykke ned i indstillingerne på din telefon og finde datoen for Android-sikkerhedsopdateringen. Du finder den som regel under “Om telefonen”. Ellers søg på “sikkerhedsopdatering” i indstillinger og du vil blive ledt det rigtige sted hen.

Vælg det svar herunder, som matcher måneden på din telefons sidste sikkerhedsopdatering.

Se også: Telefoner som får opdateringer i lang tid

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...