Android Pie åben beta er nu klar til OnePlus 6

Allerede i dag kan du få Android Pie til din OnePlus 6.

Android Pie åben beta er nu klar til OnePlus 6

OnePlus 6-brugere har nu mulighed for at opgradere til Android Pie. Det såkaldte “Oxygen OS Open Beta”-program er nu kommet med en ny opdatering, hvor den store nyhed er en opdatering fra Android Oreo til Android Pie.

Læs også: Huawei giver en forsmag på EMUI 9.0 baseret på Android Pie

Inden man giver sig i kast med at opdatere sin OnePlus 6, bør man lige overveje det en ekstra gang. Oxygen Open Beta supporteres ikke på samme måde som de officielle opdateringer, og da det er den første med Android Pie, må der være et par forventelige børnesygdomme.

Oxygen OS beta Pie
Der er nu mulighed for at opdatere til Android Pie via Oxygen OS Open Beta.

Opdateringen fornyer brugerfladen så den matcher Android Pie, det indkludere de nye “gesture navigations”, hvor man kan navigere rundt i telefonen helt uden de velkende skærmknapper. Det er i sig selv ikke en overvældende nyhed, da det allerede er en mulighed på Android Oreo, om end i en lidt anden udgave. Derudover har “forstyr ikke”-funktionen fået justerbare indstillinger og “Game Mode” er blevet opdateret til 3.0-versionen.

Det der indtil videre ikke virker er Google Pay, hvilket generelt ikke fungerer i Danmark, og Play Store kan finde på at klage over manglende certificering. Til sidst skal man selvfølgelig være opmærksom på, at ikke alle apps vil fungere på betaversionen.

Hvis man stadigvæk vil have den nye Oxygen Beta, med Android Pie, til sin OnePlus 6, så finder man både download-link og installationsinstruktioner lige her.