Asus er klar med Android Pie-opdatering til Zenfone 5

Asus har så småt startet udrulningen af Android Pie til Zenfone 5. Brugere skulle modtage opdateringen indenfor de næste dage.

Asus er klar med Android Pie-opdatering til Zenfone 5

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Mens de fleste Samsung-brugere stadig venter på Android Pie, har endnu en producent formået at klargøre opdateringen til en af sine telefoner. Asus har netop uploadet Android Pie opdateringen til Zenfone 5 på deres hjemmeside.

Se også: Video: Vi pakker ASUS ROG Phone ud

Der er ikke tale om en beta eller lignende, det er den officielle opdatering. Dog kan der gå et par dage før opdateringen bliver at finde på telefonen. Kan man ikke vente, så har man mulighed for at opdatere manuelt.

ASUS zenfone 5
Foto: Mobilsiden.dk

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Den manuelle opdatering er rimeligt ligetil. Først og fremmest skal man hente opdateringen, hvilket kan gøres her. Derefter skal man, hvis det er muligt, flytte den downloadede fil til sit microSD og genstarte telefonen i det såkaldte “recovery mode”. I recovery mode vælger man at installere opdatering fra microSD, og derfra vælger man den nye opdatering. Derefter skulle man være godt på vej til at få det seneste Android-styresystem. Bemærk at en manuel opdatering udføres på eget ansvar.

Læs os: ASUS Zenfone 5 – En notch bedre end forgængeren [TEST]

Hvis man ikke har travlt med at få et stykke Pie, så vil opdateringen dukke op på telefonen indenfor de næste dage.

I forhold til resten af Zenfone-serien, så forlyder det, at Zenfone 5z først får opdateringen i slutningen af januar.

Seneste nyt om Android & iOS