iOS 14.7 ude til iPhones med understøttelse af MagSafe-batteri

Sammen med den nye MagSafe-batteripakke til iPhone 12-serien, frigiver Apple nu iOS 14.7 software til en lang række iPhones.

iOS 14.7 ude til iPhones med understøttelse af MagSafe-batteri

Apple har nu udsendt iOS 14.7 er nu sendt på gaden til alle kompatible telefoner. Der lader dog ikke være kommet en tilsvarende iPadOS 14.7 til alle tablets, hvilket er temmelig underligt, for de plejer at komme samtidigt.

Læs også: Apple klar med eget Magsafe Battery Pack – pris og tilgængelighed

Når du læser dette, kan den imidlertid være kommet, men den var ikke ude, da artiklen blev skrevet. iOS 14.7 kommer med understøttelse af MagSafe batteriet, der smøg sig ind på markedet for et par dage siden. Batteriet er kompatibelt med iPhone 12, 12 Mini, 12 Pro og 12 Pro Max.

Se også: Sammenlign priser på iPhones

Med masser af fejlrettelser

Som en del af den nye software får vi også funktionen Apple Card Family, hvor man kan kombinere kreditgrænser og dele konto med en eksisterende Apple Card-bruger. Home-appen får også mulighed for at styre timere i HomePod. Derudover får Weather og Maps-appsene information om luftkvalitet i Canada, Frankrig, Italien, Holland, Sydkorea og Spanien, og Podcast-biblioteket giver nu mulighed for at se alle shows eller kun dem, man følger. Udover nye funktioner følger der en masse rettelser med iOS 14.7.

Det drejer sig ikke helt uventet om den manglende mulighed for at dele spilleliste i Apple Music, at den tabsfrie lyd i Apple Music stoppede uden varsel, at meddelelsen om batteriservice forsvandt fra visse iPhone 11-modeller efter reboot, samt at Braille-skærme gav forkert information, når man skrev mails. Det er ikke den største opdatering i historien, men det er nok en god idé at installere den, så snart man kan. For at installere, går man til Indstillinger – Generelt – Softwareopdatering i sin iPhone, hvis den ikke allerede har fortalt, at en opdatering venter.

Læs også: Får min iPhone iOS 15? Få overblikket over her